Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék szociopata?

Hogyan lehetnék szociopata?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég olvastam a szociopatákra jellemző dolgokról. 26 éves vagyok és nem volt még barátnőm, mert nem tudom őket elkalandozni a saját világomba, mert nem tudom magam érdekessé tenni a szemükben, mert nem tudom őket rávenni olyan dolgokra, amikre egy igazi férfinek rá kéne tudni. Emellett van több volt barátom, akin nem tudtam segíteni, nem tudtam nekik pozitív jellemet és alternatívát prezentálni a személyiségemmel, így hagytam, hogy a drogok áldozataivá váljanak. Elvégeztem már egy férfikommunikációs tréninget (kétszázezrembe került), ahol kvázi megtanították, hogyan kell lányokkal beszélni. A gyakorlatokon viszonylag jól szerepeltem, de éles helyzetekben nem megy.

Szeretnék megtanulni szerethetően viselkedni, pozitív és attraktív jellemet közvetíteni, viszonylag gyorsan és hatékonyan. Nomeg emellé az energiaszintemet felturbózni. Egyébként biztosan van valami személyiségzavarom, mivel nagyon gyorsan tud változni a gondolati kontextusom és a világlátásom. Sokszor úgy érzem, nagyon meg akarok felelni a külvilágnak, hogy egy kis szeretetet kapjak. Én végignézem, ahogy az igencsak szociális haverjaimat átölelik a lányok. Én erre vágyom 20 éve, de nekem nem adatik meg. A haverjaimtól se tudok tanulni.

A meglévő valószínűsíthető személyiségzavaromat akarom valahogy átalakítani úgy, hogy szociopata leheessek. Mert ők elérik a legtöbb céljukat. ja és nem akarok mélyen megélni érzelmeket, mert csak a terhemre vannak.

2013. máj. 1. 16:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Tehát minden lépésed segítik... Na, szuper.. Egy senki lennél nélkülük, és még ők követnek téged?
2016. nov. 8. 22:40
 22/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te csimpaszkodsz a nyakukra, csak te nem veszed észre!
2016. nov. 8. 22:40
 23/24 anonim ***** válasza:
2016. nov. 8. 22:47
 24/24 anonim ***** válasza:
Figyelj. Ez nem úgy működik,hogy szociopata leszek mától. Ehhez genetika,és trauma kell.
2019. ápr. 20. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!