Robot vagyok? :O Vagy mi?
Figyelt kérdés
Már 3 hónapja semmi új nem történik velem. Mindennap csak unatkozok.. Egyszerűen nincs kedvem senkivel barátkzni ,mert unalmasak egy pasi se jön be már mióta talán nincsenek érzéseim vagy robot vagyok? De néha viszont oylan rossz,hogy nem mondhatom senkinek ,hogy szeretem ..mondjuk még ezt tényleg nem is mondtam senkinek..nos, akkor robot vagyok?:)2009. szept. 26. 22:38
1/6 anonim válasza:
menj el pszihológushoz nem ciki......na jó...menj el fodrászhoz,vegyél új körömlakkot,vagy egy új smink,új ruha attól jobb lesz a kedevd
2/6 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb embernek vannak ilyen időszakai.
Én most jutottam túl egy ilyenen. Már én is kezdtem aggódni, de szerencsére vége.
3/6 anonim válasza:
Hogy robot vagy-e, azt csak egyféleképpen derítheted ki. Fogj egy kést és vágd fel a karod. Ha hús, vér és csont helyett fémvázat, vezetékeket, dugattyúkat és gépolajat találsz, akkor robot vagy.
Viccet félretéve, valamiben hasonlítunk. Nem érzek késztetést arra, hogy megismerkedjek valakivel/bárkivel/akárkivel. Egyszerűen nem érdekelnek az emberek. Viszont hiányzik valaki, akit így sose fogok megtalálni, hacsak nincs ráírva a homlokára hogy én vagyok az...
4/6 anonim válasza:
Egyetértek a 22:50essel,nekem is hasonló korszakom van.
5/6 Zümy válasza:
sajna nekem is.és már kezd elegem lenni belőle:S
6/6 A kérdező kommentje:
Kössz a váalszokat megnyugodtam ,hogy nem csak én avgyok ilyen:D
2009. szept. 27. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!