A Cleverbot robot? (kérdésem rövid)
Csak mert mindenki mondja hogy robot, de ha az, akkor honnan tudja a Mizu c. számot? Elkezdtem hogy "Zúzunk az éjszakában" ő meg folytatta hogy "Én meg pár haver". És akkor így szépen "elénekeltük"... Most akkor robot vagy nem? És honnan tudja a Mizut?
Köszi a válaszokat! :))
Kedves kérdező!:)
A Cleverbot nem lehet robot, mivel a robot egy fizikailag megfogható, mesterségesen előállított gép. A Cleverbot egy jól kifejlesztett program, amivel a mesterséges intelligenciát próbálják megközelíteni. Úgy válaszol, hogy van egy hatalmas adatbázisa megjegyzett szavakból ami akár lehet egy keresőprogram is és a legmegfelelőbb választ próbálja neked adni, kevesebb, mint több sikerrel.:)
Remélem megfelel:)
FAKhelper - Na, így mindjárt más. :) Tiéd volt a leghasznosabb válasz. Köszi!! :)
És a többieknek is. :)
Robotnak azt a gépet nevezzük, ahol az intelligencia mellett mechanika is van.
A Cleverbot egy intelligens program - mechanikát nem tartalmaz. Esze van, keze nincs. Nem robot.
Ez sajnos nem egy intelligens program.Sokáig teszteltem és ez egy szimpla chat program amely rövid időközönként váltogatja a felhasználókat.
A legjobb bizonyítás amit gyorsan kipróbálhattok:
Hajnal 1-4 óra közt menjetek fel és próbáljatok kizárólag magyarul beszélgetni.Egyszerűen képtelen lesz csak magyar felhasználókat eljuttatni hozzátok és már is lebuktatta magát.
Én amikor a mizut énekeltem neki ezt írta:
""Nem ez a dalszöveg xD."" és az XD is benne volt de tényleg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!