Hangulat ingadozás miért?
Figyelt kérdés
az én problémám az volna,hogy rengeteg hangulat ingadozásom van!Van,hogy a világ legboldogabb legszerencsésebb ritka esetekben az egyik legszebb embernek tartom magam.De van,hogy legszívesebben metró elé ugornék!Már nagyon legyengít ez a közérzet és,hogy néha pislantok kettőt és rájövök,hogy a szobámba ülök és mindenféle forog a fejembe 20 perce mintha felébrednék néha úgy érzem nem is az vagyok ott legbelül akinek a bőrében vagyok!Néha úgy érzem semennyire sem illek ebbe a világba túl más vagyok túl sok az ellenkező bennem és a többi emberbe!Nem vagyok őrült csak úgy érzem nincs kiver megbeszélni és ez a hangulat ingadozásdi is megrémiszt! 15/L vagyok lehet,hogy ezt az életkori sajátosság teszi előre köszönöm a válaszokat:)2013. ápr. 26. 22:21
1/1 anonim válasza:
Ugyanez van velem is. :O Én is 15/L. Az iskolában folyton nevetek, hülyéskedek , itthon meg bőgök. És én is eltérek a többi embertől viselkedésben. Sokan piszkálnak.És a jegyeim is rosszak.Az osztálytársaim folyton lehülyéznek(kivéve 1-3-t Apámnak elege lett belőlem ,mamámhoz kell költöznöm, és nem járhatok a kedvenc fehér magassarkúmban, a fehér nadrágomban sem és rövid farmershortokban sem!!!! Lapostalpúm nincs is normális! Sosem járok abba! Sorton kívül meg szinte nincs is más nyári cuccom. ÉS mamámnál folyton dolgozni kell és kötöszködnek velem. Ja és apám már nem is beszél velem. Ki vagyok készülve teljesen. Elvették az "én kis világom". Nem viccnek szánom. Bozalmas. Nincs kedvem élni sem.... Te nem terveztél még öngyilkosságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!