Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennétek, ha megalázna az...

Mit tennétek, ha megalázna az addigi kedvenc tanárotok az egész osztály előtt?

Figyelt kérdés

Egy amúgy is kisebbségi komplexusokkal teli srác voltam mindig, csendes, ha tudom a választ, felszólalni akkor sem merő. Barátaim voltak mindig is, de sosem mertem olyan témában még csak beszélni is lányokkal. Ennek ellenére az életem kezdett egyenesbe jönni, kezdett egyre több önbizalmam lenni, úgy éreztem vagyok valaki a közösségben.

Erre egy órán a tanár a félév közeledtével, az eddigitől eltérő módon, elkezdte egyenként, névsor szerint, elmondani a véleményét az egyes emberekről. Amikor hozzám ért, olyan mértékig megalázott, hogy inkább le sem írom, hogy mondta, hogy én mennyivel később érő vagyok, hogy mennyire kisfiús vagyok, mind biológiailag, mind belsőleg. Ezeket mondta nekem, miközben én magamat mindig is, testileg ugyan nem, de szellemileg érettebbnek tartottam a korosztályomnál. Engem degradált, aki mindig is kiismert mindenkit, aki mindig belátott az emberekbe.

Ezt követően hónapokba telt, míg úgy-ahogy visszanyertem azt a kevés önbizalmamat, ami addig volt, mindeközben naponta az öngyilkosság gondolatával játszva(komolyan egyszer sem határoztam el magam), sokszor csak órákig magam elé meredve ültem, mert értelmetlennek éreztem az életemet. Szerintetek tehet ilyet egy tanár? Lehet ez jó szándékú is, de szerintem akkor sem mondhat ilyet egy diáknak, pláne az egész osztály előtt. Nektek mi a véleményetek? Azt hozzá kell tennem, hogy ne gondoljatok ilyen érzékenynek, nehéz életem volt előtte is, azért érintett ez ilyen érzékenyen, mert végre éreztem magam valakinek, és erre ez a tanár egy pillanat alatt lerombolt mindent.

2013. ápr. 26. 00:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
A tanárok hülyék. Ez tény.
2013. szept. 20. 21:20
 12/12 anonim válasza:
0%
feljelenteném, hogy meth-et készít titokban, és az igazi állneve: HEISENBERG
2016. máj. 29. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!