Miért akar ma Magyarországon olyan sok fiatal lány színésznő lenni? Milyen fantáziát látnak a szakmában?
Én is színésznő szeretnék lenni, már tanulom is, de eredetileg nem az akartam lenni.
18/l
Mert önmegvalósítást látnak benne! A színház egy különleges szenvedélyt idéz elő! A dohos kultúra illat, a játék öröme.
Hírnevet nem szeretnék! Sőt megtagadnám!
Viszont egész életemben semmire nem vágytam annyira, mint, hogy ilyesfajta értékeket közvetítsek az embereknek.
Még csak arra sem vágyom, hogy a tapsrendél engem tapsoljanak, csupán valamit amit én és még rengeteg más ember, teremtettünk benne. Nem tudom, mennyire fellelhető még ez a mai világban, de én legtöbbször úgy megyek ki a színházból, hogy potyognak a könnyeim, hiszen minden egyes darab egy kis katarzis s megváltoztat élni... olykor csak kevéssé, de megeshet, hogy egészen.
Emellett, ha játszol ismerkedsz a világgal. Megtudhatod, hogy milyen lenne valahol egészen máshol.
Ezáltal toleránsá válsz, megértővé.
Ápolod a nyelvet, a kultúrát, s teszel valamit e becses emlék megőrzése érdekében!
A színház nem csillogás! ,,A színház: szerelem! Örökké tartó láz!"
Kb 5 éves koromban eldöntöttem és még most sem tudnék lemondani róla, hogy az legyek. (csak 16 vok)
Azért, mert ez egy külön világ! Egy csoda. Egy olyan személyiség lehetsz, aki a való világban nem akarsz lenni.
lehet szeretni, lehet gyilkolni, mindent. örömet szerezni a begyöpösödött, unatkozó közönségnek és kibillenteni őket a mindanapokból.
Azt mondod pl. pék akarok lenni, teológus, festő...ez mind mind lehetsz a szinpadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!