MIÉRT? Miért van ez? Úgy utálom magam, semmim nincs, nincs egy normális barátom. (többi lent)
Mondjuk ne segíts dogáknál, ne segíts senkinek. Mond meg nekik, hogy nem fogsz helyettük gürizni. Akik megharagszanak had tegyék, akik maradnak azok barátok.
Vagy hagyd csak, hogy másolják a dogádat, segits nekik. Ha jön az érettségi( gondolom középsulis vagy), akkor úgy is sz*pni fognak mint a torkosborz.
Ne keseredj el. Tudom, hogy főleg ilyen fiatalon borzasztó lehet barátok nélkül élni, de ne törődj az osztálytársakkal...velük fogod leélni az életedet? Nem! Tanulj keményen, elvégzel egy jó egyetemet, ahol hasonló intelligens emberekkel, hasonló érdeklődési körűekkel fogsz megismerkedni, és hidd el, lesznek majd barátaid.
Kihasználnak...az az ő bajuk, olyan hülyén hagyják majd el az általános iskolát, vagy a gimit, mint amilyen hülyén elkezdték. Helyesen írni, olvasni sem fognak tudni. És amikor majd 20 év múlva, osztálytalálkozón rájuk nézel, csak nevetni fogsz, mert a legtöbbjükből nem lesz semmi!
Keménynek kell lenned, és ne add fel, minden jóra fog fordulni. Tanulj szépen tovább.
Szüleiddel megpróbálhatsz beszélni valahogy, akihez közelebb állsz.
tanulj tovább mert nagy ember lesz belőled, ahogy olvastam elég intelligens vagy,nem akarlak elkeseríteni de sok híres ügyvédnek pl. nem voltak barátai, hogy mit tegyél...
-ne segíts nekik dogáknál ne lágy olyan nagylelkű nem vagy te segélyszervezet, doga van?hát tanuljanak, az a lényeg,hogy legyél indulatos és tudd, hogy mit akarsz ha indulatosan viselkedsz hidd el egy idő után nem kérnek tőled ilyesmit, velem is volt ilyen én most 7. es vagyok 13 éves és egy hülyegyerek az osztályban mindig elkérte a hegyezőmet utána meg direkt kiszórta a padomra, meg lapokat is kért tőlem, de mikor jött megint kérensélni meg mondtam neki a legegyszerűbb és legkönnyebb szavat amit valaha bárki is hallott:
NEM
oké... aztán barátok szerzése...:
legyél közvetlen mindenkivel képzeld azt, hogy már évek óta haverok vagytok, légy velük laza, ne beszéj semmi unalmasat se feleslegeset, mondj nekik vicceket beszéljetek a trollface-röl (ha fiú vagy) vagy az 1D-röl (ha lány vagy)
remélem tudtam segíteni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!