Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érzed, ha valaki a közvetlen...

Érzed, ha valaki a közvetlen közeletekben van?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül egy másik emberre gondolok. Pl.: mikor egyedül vagy egy helyiségben és érzed, hogy van ott rajtad kívül valaki, hátrafordulsz és nem látsz senkit, de érzed. Máskor is ugyanez szitu, csak mikor megfordulsz tényleg van ott valaki (barátod, testvéred, párod, és még sorolhatnám). Tehát az lenne a kérdésem lényege, hogy van-e még valaki aki ugyanezeket meg tudja érezni?
2009. szept. 26. 00:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Néha velem előfordul mostanában, mert nemrég betörtek a szembeszomszéd ismerősökhöz, meg hozzánk is majdnem bejött valaki, csak szerencsére ki volt támasztva az erkélyajtó... Azóta néha akkor is azt érzem, hogy van valaki a másik szobában, ha már rég bezártam mindent...
2009. szept. 26. 00:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Állítólag van olyan, hogy egy embert néznek hátulról pl. az utcán, és megérzi, reflexszerűen hátrafordul. Meg lehet érezni...
2009. szept. 26. 08:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Régen volt egy időszakom, hogy még a szobámban is tiszta frusztrált voltam, mert éreztem, hogy figyel valaki és ott van valaki a szobámba, de bárhova néztem senki nem volt ott. Átöltözni is alig bírtam mert éreztem, h figyel valaki. Kint az utcán azért utálok lenni, mert egyszerűen érzem amikor néznek/bámulnak! És ugye mindig hátra nézek amikor érzem, hogy bámulnak.. És eléggé üldözési mániám lett, mert már történt velem egy jó pár dolog! Egyszer éreztem, hogy követnek, de nem mertem hátra nézni és amikor 1 kanyarhoz értem megengedtem magamnak 1 pillantást és tényleg ott volt 1 férfi... Hazáig követett És amikor látta, hogy haza értem gyors hátat fordított, de még várt, hogy bemenjek v nem tudom, akkor bátyám kiment baseboll ütővel de addigra eltűnt. Elég gáz volt.
2009. szept. 26. 08:53
 4/8 anonim ***** válasza:
igen, szokott ilyenem lenni
2009. szept. 26. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:

ilyen létezik, hogy se a hangját nem hallod, se nem látod, mert hátulról közelt, de érzed. erre építették a nindzsák is a hatodik érzéket.

de ez semmi, egyszer a haverokkal LSD-ztünk, asszem négyen, és egy többszáz négyzetméteres szórakozóhelyen vagy ezer ember közül megtaláltuk egymást, úgy hogy egyszerre értünk oda mind ugyanahhoz a sötét sarokhoz, pedig előtte legalább egy-két óráig szét voltunk egymástól szakadva.

a Feldmár meg még ennél még durvább dolgokra is rájött terápiában, vagy kísérlet közben, szóval nem ott van vége az érzékelésnek, ahol az érzékszerveink határa van.

2009. szept. 26. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
én mindig tudom ha van valaki mögöttem..hallom meg ilyesmi :D
2009. szept. 27. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Én néha úgy érzem, mintha valaki közeledne, amikor egyedül vagyok a szobában.
2009. okt. 7. 15:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Én megérzem, ha valaki odajön a hátam mögé. Néha akkor is érzem, mikor nem jön senki és olyankor megijedek:D
2009. okt. 7. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!