Hogyan legyek meggyőző?
Figyelt kérdés
Általában az emberek nem hisznek nekem, pedig igazat mondok. Talán bennem van a hiba vagy ahogy előadom.. kicsit félénk is vagyok és nagyon idegesít már ez az egész, hogy mindenki egy megbízhatatlan alaknak tart, pedig tökre ellentéte a belsőm:S2013. ápr. 23. 20:04
1/1 anonim válasza:
Az első és legfontosabb lépés az, hogy kiderítsd mit csinálsz rosszul. Talán valakit meg kéne kérdezned a környezetedből, aki őszintén elmondja neked a véleményét. Aztán ezen szépen lassan elkezdesz dolgozni.
Valamint tedd fel magadnak azokat a kérdéseket hogy valóban fontos-e hogy az embereket meggyőzd? Miért fontos ez neked annyira? Mi történik akkor ha emberek nem hisznek neked?
Mindenkivel előfordul hogy igazat mondd, közben pedig nem hisznek neki az emberek, elég bosszantó tud lenni. De ilyenkor azt kell mondani magadban: "Ha TE nem hiszel nekem, az innentől kezdve a TE problémád. Nem én fogok bosszankodni miatta, hanem TE"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!