Hogyan legyek boldog? 17/L
Figyelt kérdés
úgyérzem nem vagyok boldog.. van kb. 4 barátnőm akikkel elcsevegek a suliba, de ott is egyedül ülök mindig, mert nekik van padtársuk, meg tesiórán is csak melyik szerencsétlennek nincs párja?? hát persze h nekem!! itthon ha látja a tesóm h szomorú vagyok akk átnéz rajtam, legalább megkérdezné h mibajom vagy vmi.. pedig kedves vagyok, jól tanulok, nem vagyok csúnya, nem értem mi a probléma... úgy érzem h senki nem törődik velem, nem érzem hogy szeretnének... mit tegyek vagy mi a probléma!! kérlek minél több hasznos választ irjatok! köszi2013. ápr. 17. 21:09
1/4 anonim válasza:
keresel egy olyan embert aki törődik veled, meghallgat...
2/4 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet.Ha van kedved beszélgetni írj!:)
13/L
3/4 anonim válasza:
Próbálj magabiztos lenni, viselkedésben, beszédben, testtartásban. Próbálj kitűnni valamivel, keress valamit amihez értessz vagy amit szivesen csinálsz. Vegyél részt a csoportos aktivitásokban s mutasd meg hogy te is része akarsz lenni a közösségnek. Kezdeményezz párbeszédeket az emberekkel, teljesen jelentéktelen témákkal. Próbálj nyitott lenni az emberek felé és ők is azok lesznek feléd.
Remélem megoédódik a helyzeted, minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!