Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha most nem szeret sose fog?...

Ha most nem szeret sose fog? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van 1 fiu az osztályban, nagyon szeretem. Nem akar velem járni. Elég határozottan nemet mondott. Egyszer már jártunk de nagyon rossz volt. Mit tegyek hogy szeressen? Nagyon szeretem és úgy érzem, ha nem járunk, belehalok.
2009. szept. 25. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne fuss olyan szekér után ami nemvesz fel!

Hidd el én tudom!!!:(

2009. szept. 25. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pár napja kérte a volt barátom, hogy járjunk megint. Azt tudni kell, hogy két éve jártunk fél évig és legalább ugyanennyi ideig sírtam neki hogy én szeretem...
2009. szept. 26. 11:56
 3/6 A kérdező kommentje:

óóó

köszönöm a válaszokat...

És biztos, hogy ez az egyetlen megoldás?

2009. szept. 27. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
:) tanuld meg elnyomni a szerelmet, lehet hogy lehetetlennek tünik de lehet, amugy meg, ha ez sikerül akk viselkedj normálisan, ne próbálj neki tetszeni, és minden okés lessz :) idővel elmulik...
2009. okt. 1. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
persze megpróbálhatod ujra és ujra de avval csak elege lesz belőled...
2009. okt. 1. 19:18
 6/6 anonim válasza:
ezen mindenki túlesik, olyan mint a tbc vagy a kolera
2010. jan. 10. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!