Van olyan, aki legszívesebben sose tenné ki a lábát a lakásából, mert nem szeret emberek közt lenni?
Azt kell mondjam, hogy ez elég összetett probléma lett nálam, úgyanis lemerem fogadni, hogy előbb-utóbb mindenkinek fog kelleni egy barát/baráti ölelés... ezzel azt akarom mondani, hogy ha jól átgondolod, hogy miért is "félsz" az emberektől, akkor csupán "az emberek" lesz a megoldás...
Mesélj, miért is nem mersz emberek közé menni?
én már kb 4 éve max boltba megyek le , meg a legkötelezőbb órákra hogy éppen ne bukjak ki , de ennyi
mondjuk esténként szeretek sétálni a városban amikor alig vannak (nem pest , itt éjszaka nincs senki :D) vagy nappal erdőben szóval nem mondanám hogy a lakásból nem mozdulnék ki , egyszerűen kerülöm az embereket
23:05 hasonlóan vagyok magam is. feltettem egy ilyen kérdést, kicsit talán más pontból világítja meg a helyzetet.
23:15 mivel foglalkozol? olyan munka, ahol nem kell tömegben dolgoznod?
23:20 a kérdés nem félelemről szól
01:21 ez fenntartható, ha vidéken laksz, vagy nem kell dolgoznod, de mi lesz a helyzet, ha iskola után el kell tartanod magad? miért kerülöd az embereket? nem is vágysz társaságra?
01:21-es vagyok
hát azt sem mondanám hogy egyáltalán nem vágyom emberekre , barátok nem kellenek , családdal sem szeretek beszélgetni viszont egy kapcsolat azért fontos
de nehéz fenntartani mert vannak olyan napjaim hogy na jó most hagyjál mert egyedül akarok lenni :S
munka .. jó kérdés , most végzek idén egyetemen , majd kiderül hogy mi lesz , de nehezen bírnám ha valami olyan helyre kerülnék ahol sok ember van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!