Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van olyan, aki legszívesebben...

Van olyan, aki legszívesebben sose tenné ki a lábát a lakásából, mert nem szeret emberek közt lenni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 23:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

09:37vagyok 01:21nek

1 kapcsolat alatt párkapcsolatra gondoltál, de az is nehézkes lenne a hangulatod miatt?

az embereket úgy látszik a kényszer miatt képes lennéd elviselni. milyen tevékenységek vonzanak, ha társaségi dolgokra nem vagy fogékony?

2010. dec. 20. 14:38
 12/14 anonim ***** válasza:

párkapcsolat igen , és nehéz sok minden miatt ezért nem is volt eddig nagyon sok (1 :P)

meg nem is tudok könnyen ismerkedni

hm sok filmet nézek , zenét hallgatok , sétálok , nem rég kezdtem el zongorázni , meg svédül is meg akarok tanulni majd ha lesz rá erőm , szóval ilyesmik semmi különös

2010. dec. 20. 18:25
 13/14 Cory Rose ***** válasza:
Régen velem is volt ilyen, aztán elmúlt, megváltoztam. Ma már az átlag emberek nem zavarnak, csak azok akik valamiféle kapcsolatot próbálnak velem teremteni (nyilván nem a pénztárossal való párbeszédre gondolok, meg ilyenekre, hanem ha pl. egy vadidegen a megállóban elkezd velem beszélgetni.. az ilyenek kiborítanak).
2010. dec. 20. 20:20
 14/14 anonim ***** válasza:

14:38vagyok 18:25nek

szerintem ebben semmi rossz nincs, sőt én úgy vélem, ez lenne a természetes. ha valaki a kapcsolatai számával dicsekszik, és bárki megfelel neki, az nem túl bonyolult ember. ez fogyasztói gondolkodás, teljesítéskényszerrel, örülj, hogy nincs rajtad.

az ilyen emberek valamiért szimpatikusabbak számomra, mint azok, akiknek 100 barátjuk van meg 50 exük. talán azért mert nem erőlködnek felszínes kapcsolatokat gyártani. vannak akik képtelenek meglenni egymás mellett anélkül, hogy ne csinálnának mindenkiből barátot.

20:20 én szeretem a közvetlenséget, mert azt jelenti, hogy nem egy gátlásos, zárkózott, érdektelen ember. a fölösleges és a tolakodó beszéd zavar csak.

2010. dec. 21. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!