Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy ezek...

Mit csináljak, hogy ezek eltűnjenek?

Figyelt kérdés

Sokszor van (1-2 naponta), rendszerint, mikor egyedül vagyok, hogy teljesen irreális dolgokat kezdek képzelni, hogy nem fogok kelleni senkinek, egyedül fogok meghalni, nem lesznek gyerekeim, nem jön össze semmi az életemben, holott tudom, hogy erre nagyon kicsi az esély, hiszen nem nézek ki rosszul, és nagyon tehetséges vagyok a nyelvtanulásban, de mégis azt érzem, hogy egy szardarab vagyok, és nálam mindig mindenki jobb. (emiatt szinte kényszeresen okoskodom, és fitogtatom a tudásom, ami másoknak idegesítő)

Van, hogy tanulás helyett, csak fetrengek és sajnálom magam, miközben arra gondolok, hogy tiszta hülye vagyok, tanulnom kéne, de nem megy. Azt várom, hogy az emberek megsajnáljanak, de igazából nem sajnáltatom magam. Valójában azt sem tudom, hogy mit csinálok/mit akarok. Tiszta ökörség az egész.

Egyszerűen nincs semmi önbizalmam.

Mit tehetnék, hogy ez megváltozzon?

18F

2013. ápr. 22. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Tanulj. Jobban jársz.
2013. ápr. 22. 18:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Tanulok én, csak nem azt, amit kéne :D
2013. ápr. 22. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!