Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A péniszemen pattanás jellegű...

A péniszemen pattanás jellegű pöttyök vannak szinte mindenhol. Volt akinek volt már ilyen? Mit lehet tenni hogy eltűnjenek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 15:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek teljesen ártalmatlan kis sejt-felhalmozódások, nem kell ellene tenni semmit. Ha esztétikailag zavar, akkor le lehet operáltatni.
2013. ápr. 7. 15:46
 2/11 anonim ***** válasza:

Pár dologra rá lehet fogni mi is lehet.De egyik sem olyan

hogy orvoshoz rohanj,inkább csak esztétikai jellegű.

Amig csak ez a tünete van,felesleges megbolygatni,mert a

ki jelentéktelen dolgokból keletkezik a nagy gond.

Különösebb gyógymód nincs is az eltüntetésésre .

2013. ápr. 7. 16:09
 3/11 anonim ***** válasza:

[link]

Véletlenül nem ilyenek? Ha igen, semmi gáz, legfeljebb menj el bőrgyógyászhoz vagy valami hasonló szakihoz, ha nagyon zavar.

2013. ápr. 7. 17:20
 4/11 Nagyfater ***** válasza:
Bőrgyógyász, minél előbb! Ne kísérletezz semmivel, és ne várd meg, amíg rosszabb lesz!
2013. ápr. 8. 14:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is fordulj orvoshoz! Nem érdemes öngyógyítással próbálkozni, amíg nem tudod mi bajod. Nagyon megfogod bánni, hogy nem mentél időben orvoshoz, ha komoly problémád lesz belőle!

Bőrgyógyászhoz menj, ne urológushoz. Ha oda is kell menni, akkor majd a bőrdoki elküld.

Nem ciki, és hidd el, látott már olyat, mint ami a lábad között lóg :-)

Orvosként, mai napig nem értem, sokan miért nem mernek eljönni a rendelőbe. (?)

Ha elromlik az autóm, akkor autószerelőhöz viszem, ha tévém adja meg magát, akkor tévészerelőhöz...

Amennyiben egészségügyi problémája van valakinek, akkor menjen szakorvoshoz!

2013. ápr. 9. 09:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Kaphattad esetleg valamilyen fertőzéstől, pld. alsónadrág nélküli farmer, partner stb. Énnekem volt ilyen kétszer is, fertőtlenítős pohárba lógattam egy pár napig, aztán elmúlt. Hacsak nem valami nemibajod lett...
2013. ápr. 9. 15:16
 7/11 valook válasza:
Fiamnak voltak ugyanitt ilyen foltok. Bőrgyógyászhoz ment és kiderült, hogy mivel egy csomó növényre alergiás és nem szedett semmit ellene, ott is kiütötte. Kapott gyógyszert és 1 hét alatt elmult róla. Menj bőrgyógyászhoz, hidd el nem ciki.
2013. ápr. 9. 23:17
 8/11 anonim válasza:
Nem is értem, hogy adhattok olyan tanácsot, hogy nem kell vele törődni. Igenis minél előbb bőrgyógyászhoz kell ezzel menni, mert ha allergia, akkor azt is megmondják vizsgálat után, hogy mitől kell óvakodni!
2013. ápr. 14. 18:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Úgy adhattam ilyen tanácsot, hogy nekem is vannak ilyen kis pattanásszerű sejt-kinövéseim, de nekem az orvos mondta, hogy ártalmatlanok, ill. a neten is sok helyen ezt olvastam. Elnézést kérek, ha félrevezettem a kérdezőt.
2013. ápr. 15. 08:26
 10/11 anonim válasza:
Nekem is voltak , de elmultak magatol , nem kell mindjart pesszimistanak lenni , , artalmatlan , es nem is faj , oned
2013. ápr. 15. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!