Mit tegyek? 15L

Figyelt kérdés
Szóval mindig azzal vagyok elfoglalva, hogy ki mennyire bír, mennyire vagyok népszerű, stb. A gimiben most nem tudom milyen a helyzetem... Van egy osztálybéli legjobb barátnőm, de neki van egy legjobb barátja (de nem járnak). Egy ideig vele ültem egy padban csak egyszer összevesztünk és ő átült a barátja mellé én meg egy olyan lány mellé, akivel jóban vagyok, de nem a legjobban, ezért néha unalmasnak tartom, és feszélyezve érzem magam... Azóta persze kibékültünk, de az ülésrend megcserélve maradt. Azóta sokkal többet van azzal a fiúval, és akármikor a barátnőmmel akarok lenni, az a fiú mindig ott van és utálok így harmadik lenni... A párok kialakultak az osztályban és most nagyon egyedül érzem magam, mindenki tökre ellenségesnek tűnik és ez így nagyon rossz... Népszerű akarok lenni, akarok sok jó igazi barátot akiknek nem akarok megfelelni és ők sem nekem, akikkel mindig délután lehet lógni... Itt mindig én keresek mindenkit, hívok el mindenkit h menjünk, nekünk is van egy lányos csapatunk de keveset vagyunk együtt... és ettől nagyon félek, hogy egyedül maradok, és alig merem elmondani valakinek, sőt, nem akarok ilyen elveszett egyedüli problémázós csajnak tűnni ezért félek elmondani akárkinek is.. meg nem akarom hogy azt higgyék az emberek hogy sajnáltatom magam.. már ezerszer volt ilyen, hogy így volt és aztán minden jóra fordult de akkor is.. egyszerűen ha már egyedül érezm magam, nem tudom önmagam adni és akkor már nehéz a legfelszínesebb csevegés is, és olyankor tényleg egyedül vagyok...
2013. ápr. 19. 21:33
1 2
 11/12 anonim válasza:

Ha jól értelmezem akkor az élet más területein vannak problémáid amiket nem tudsz megosztani a barátaiddal!? Vagy az a probléma, hogy nem tudod elmondani azt a többieknek, feszélyezve érzed magad?

Nem tudom de én a helyedben kipróbálnám, hogy nem szervezek semmit és mi történik. Ha elhívnak akkor úgyis kiderül, hogy az egész a fejedben játszódik és nincs semmi probléma. Viszont ha nem akkor tényleg kérdéses a dolog.

Nem úgy értettem, hogy a suli nyomorékja vagy. Nekem is voltak emberek a szünetben akikkel beszélgetek, de akkor úgy éreztem hogy csak egyoldalú és ők fordított esetben nem biztos, hogy velem dumálnának.

Ezen kívül még azt ajánlom neked, hogy ne told a problémákat magad előtt, mert csak rosszabbak lesznek Nem biztos, hogy az mindent megold, hogy csak bulizol és nem foglalkozol a gondjaiddal. Természetesen ennek is megvan az egészséges mértéke. Még mindig azt tudom mondani, hogy próbáld meg egyedül is jól érezni magad. Menj el shoppingolni egyedül, vagy ilyenek. Nem tudom mit szeretsz, de csinálj olyant ahol jól érzed magad (egyedül is) mert ha ezen magadban nem teszed túl magad akkor baromi nehéz lesz rendbe tenni a dolgokat.

Próbáld meg magadat másoktól függetlenül jól érezni! Ne mások véleménye határozzon meg.

Mond el a barátnődnek szembtől szembe azt, hogy mit érzel és hogy szeretnél visszaülni mellé ill. csajos progit is beiktathattok, ha meg szeretnétek menteni a barátságot :)

L22

2013. ápr. 19. 23:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy kicsit vedd lazábbra a dolgokat. Nem kell azért rosszul érezned magad, mert te szervezel mindent. Gondolj arra, hogy ha te nem tennéd, más se csinálná. Magadnak gyártod a problémákat. Tereld el a gondolataidat erről. Az a fontos, hogy te elégedett vagy-e magaddal. Az, hogy más mit gondol, az le van szarva. Az élét túl rövid ahhoz, hogy ilyen problémákon agyalj. Élvezd az életed.
2013. ápr. 19. 23:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!