Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinálsz ha tele van a...

Sexylady kérdése:

Mit csinálsz ha tele van a tököd mindennel?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Széttépek egy újságot, rugdosok valamit, vagy megeszem az összes édességet itthon. És kész. De van hogy sajna szentségelek, na a gyerek miatt erről készülök leszokni. Vagy épp kikapcsolom az agyam és fürdöm egyet egy nagy tábla csokival.
2009. szept. 25. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

- Hangosan hallgatok jó pörgős zenéket

- Gagyi TV műsorok egy nagy tábla csokival

- Ha éppen Vele♥ vagyok és feszült vagyok, akkor sex ;)

2009. szept. 26. 22:40
 13/15 anonim válasza:
100%
Felakasztom magam :D
2010. júl. 11. 16:29
 14/15 csatrad ***** válasza:
100%
Megnyugtatom magam azzal a gondolattal, hogy ha meghalok akkor totál megszűnik minden és tök mindegy votl mit csináltam addig vagy hogy baszott ki velem az élet, mert akkor már semmilyen formában soha többet nem lesz rá képes. Úgyhogy csak röhögök mindenen, hogy úgyis ők fognak veszteni, mert a halál után totál nem lessz semmilyen formában semmilyen bajom whahahahahaha
2014. aug. 6. 18:39
 15/15 anonim válasza:
100%

Nekem például legutóbb azzal lett tele nagyon a tököm, hogy mindenki a környezetemben mindennel énrám vár. Ha a melóból hazamegyek, azt sem tudom hol kezdjem a teendőket... egyesek meg a faxukat meresztik csak otthon a tévé előtt, mert ez fáj, meg húúúú de fáradt, de én nem nyavalyoghatok,én nem lehetek beteg, nekem ki kell nyalnom mindenki valagát... -ill. ez lenne az elvárás. Hajnali 5-kor hazaesek egy akcióról, reggel 7-kor feszegeti a gyerek a szememet, hogy csináljak kakaót, mondom neki, szóljál már apádnak! Áááá! Apósnak is takarítsak ki, mert elkezdte megzabálni a kosz, a retek, na még az milyen egy k...tt büdös,lusta, mutáns gorilla. Hogy a rossz seb állna a "piszkos arcába", úgy utálom, mint az ürüléket! Melóban sem bírom a retket, takarítok állandóan, mert agyfaxt kapok a dzsuvától, az igénytelen nénikéjük zsibbadna bele az anyjuk hátsójába! Szóval sok van... és ilyenkor mindenkit elküldök a pic...ba! Üvöltözök, mint egy eszemet... mert tele a tököm a sok barbárral... Stb. stb.

A végén meg én vagyok az idegbeteg lüke. Szedhetnék egy kis magnéziumot igazán is.

Szóval, felesleges kiakadni, ha tele a tököd, mert utána meg azzal lesz tele a tököd, hogy még téged néznek ostobának. :)

Szóval érted?!

2016. szept. 21. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!