Mit csinálsz ha tele van a tököd mindennel?
- Hangosan hallgatok jó pörgős zenéket
- Gagyi TV műsorok egy nagy tábla csokival
- Ha éppen Vele♥ vagyok és feszült vagyok, akkor sex ;)
Nekem például legutóbb azzal lett tele nagyon a tököm, hogy mindenki a környezetemben mindennel énrám vár. Ha a melóból hazamegyek, azt sem tudom hol kezdjem a teendőket... egyesek meg a faxukat meresztik csak otthon a tévé előtt, mert ez fáj, meg húúúú de fáradt, de én nem nyavalyoghatok,én nem lehetek beteg, nekem ki kell nyalnom mindenki valagát... -ill. ez lenne az elvárás. Hajnali 5-kor hazaesek egy akcióról, reggel 7-kor feszegeti a gyerek a szememet, hogy csináljak kakaót, mondom neki, szóljál már apádnak! Áááá! Apósnak is takarítsak ki, mert elkezdte megzabálni a kosz, a retek, na még az milyen egy k...tt büdös,lusta, mutáns gorilla. Hogy a rossz seb állna a "piszkos arcába", úgy utálom, mint az ürüléket! Melóban sem bírom a retket, takarítok állandóan, mert agyfaxt kapok a dzsuvától, az igénytelen nénikéjük zsibbadna bele az anyjuk hátsójába! Szóval sok van... és ilyenkor mindenkit elküldök a pic...ba! Üvöltözök, mint egy eszemet... mert tele a tököm a sok barbárral... Stb. stb.
A végén meg én vagyok az idegbeteg lüke. Szedhetnék egy kis magnéziumot igazán is.
Szóval, felesleges kiakadni, ha tele a tököd, mert utána meg azzal lesz tele a tököd, hogy még téged néznek ostobának. :)
Szóval érted?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!