Szerintetek ciki ballagási fotón fogszabályzóval mosolyogni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 15:09
1/14 anonim válasza:
Ha levehető, inkább vedd le. Ha pedig rögzített, akkor szebb lesz a kép, ha csak mosolyogsz, nem vigyorogsz.
2/14 anonim válasza:
Valahol retusálnak is.Ha megkéred őket biztos kiszedik.De ha nem szégyenled nyugodtan mosolyogj :)
3/14 anonim válasza:
Hát nem tudom... Szerintem egyáltalán nem ciki....:) Azért van mert szépek lesznek tőle a fogaid. Szerintem még vagány is, mert vannak azok az emberek akik tudják magukról hogy nem szépek a fogaik és még se csináltatnak fogszabályzót mert azt hiszik hogy kinevetik miatta... Szerintem inkább legyél rá büszke.:)
4/14 anonim válasza:
Attól is függ, honnan ballagsz. Középiskolából, vagy egyetemről. Tiniknek nagyon eredeti. Képzeld milyen vidám lesz a fotót nézegetni 20 év múlva. Jéééé! Fogszabályozóm volt! Nahát milyen aranyos voltam!
5/14 anonim válasza:
Jajj Photoshoppal leszedem neked 2 perc...
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. szept. 25. 13:49
7/14 anonim válasza:
Nekem 2 barátnőm is fogszabályzós. Nagyon jól áll nekik, és szerintem még aranyosabbak tőle.
Az egyikükről például készült egy portfólió, és a fotós direkt mondta neki, hogy villantsa ki a fogszabályzót. Szóval szerintem nem ciki. :)
8/14 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, bár én nem szerettem fogszabályozóval fotózkodni, mert bár jól állt, a képeken mégis rondának találtam. Nekünk a fotós azt mondta, ha szeretnénk, kiretusálják, bár nekem már rég leszedték :)
9/14 A kérdező kommentje:
Megnöveltétek az önbizalmamat! Köszi! :D
2009. szept. 28. 13:12
10/14 anonim válasza:
ez a ciki szó megmutatja, hogy mennyire szókincshiányos vagy
és épp ez a 'ciki', nem a fogszabályzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!