Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha 33 évesen...

Mit csináljak ha 33 évesen még mindig nem tudom tultenni magam egy 22 éves kori abortuszomon és ugy érzem ezt a férjem nem tolerálja már? A büntim hogy 5 éve nem esek teherbe pedig most nagyon szeretném

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 15:52
 1/9 anonim válasza:
57%
Ez nem "bünti" hanem az abortuszok egyik legsúlyosabb következménye. Valószínűleg meddővé tett 22 évesen, ezért nem sikerül.
2013. ápr. 16. 15:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Az árvaházak tele vannak, tessék örökbe fogadni egy árvát, ha a saját nem jön össze.
2013. ápr. 16. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem meg egyszerűen bebeszéled magadnak, hogy ez a büntetésed, amúgy meg semmi szervi bajod nincsen.

Engedd el a kis embriódat. Gyászold meg, beszélgess vele. Mondd el neki, hogy ő a te kis angyalkád, és tudod, hogy vigyáz rád, amit nagyon köszönsz. Kérd meg, hogy egy kedves, aranyos kisgyereket küldjön neked....

2013. ápr. 16. 16:03
 4/9 anonim ***** válasza:
6%
Ne viccelj már 3-as! Hogy beszéljen egy olyan személlyel, aki tulajdonképpen nem is létezett soha?
2013. ápr. 16. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:
(a 3-as nagyon szépet írt- és működik is. Olyan is van, nem megy - örökbefogadnak - és hipp-hopp megy- vagyis a lelkigörcs kioldódik)
2013. ápr. 16. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Gyújts meg egy gyertyát, és mond el "neki" mindent, mit érzel.

Orvosnál voltál, hogy megmondja lehet-e még gyermeked?

2013. ápr. 16. 16:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha be tudja képzelni magának, hogy ez büntetés, akkor abba is beletudja élni magát, hogy beszél a meg nem született gyerekéhez.
2013. ápr. 16. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Az abortusz spontán abortusz vagy nem kívánt terhesség? Nyilván az utóbbi...Lehet, hogy most a spirituális válaszok lesznek többségben, de én úgy lettem túl egy baba elvesztésén anno, hogy hittem, az a lélek már annyira magas szinten áll, hogy neki elég neki az a pici idő, hogy továbbléphessen, ezzel segítettem neki. Ha te is voltál, aki így döntött, ez nem büntetés! Legalábbis nem ebben az életben...:)
2013. ápr. 16. 18:32
 9/9 anonim ***** válasza:
89%

Önbüntetésnek hangzik,meddőséggel bünteted magad...

Jókat írnak, kérj bocsánatot tőle, és engedd, hogy megbocsásson... Aztán bocsáss meg magadnak is.

2013. ápr. 16. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!