Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Veled is van ilyen, vagy csak...

Veled is van ilyen, vagy csak én drámázom túl a dolgokat?

Figyelt kérdés
Gyakran, amikor valami jót akarok csinálni(művészi szakmákon mozgok, írás, film, fotó, rajz, stb.), annyira elönt a bizonytalanság, hogy végem van, és úgy érzem, mintha nem tudnám, hogy mit csinálok, bár először elhatározom, hogy jó lesz, de miközben elkészítem, néha, egy nagy kupac sz*rnak érzem, mintha nem lenne semmi értelme, erőltetett potya-munka, és teljesen kivagyok miatta, és legszívesebben abba hagynám, de amikor kitartok mellette(mert valahol mélyen úgy érzem), egy időután rájövök, hogy épp, hogy így jó, és sikerült kihoznom azt, amit szerettem volna, bár akkor sem pecsételem tökéletesnek a munkát, mert az én igényeimre van szabva, és főként akkor ismerem el, amikor valaki mást megragad, ami esélyes, mert így különlegesre sikerül, de így sokszor nagy zavarban élem az életem.
2013. ápr. 15. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem valami pont attól lesz tökéletes hogyha a te világodat, elképzelésedet,eszméidet, gondolataidat viszed bele.. ne görcsölj így rá. Add önmagad az alkotásaidban és ettől lesz igazán jó. Biztos nagyon ügyes vagy :)
2013. ápr. 15. 21:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Mondhatni, eléggé önmagamat adom, az ötlet is mindig saját bizonyos művekhez, és rólam szól, az egyetlen baj, és fura dolog, hogy eleinte nem érzem át teljesen, emiatt nehezen tartok ki mellette, mert semmi értelme, de tudom, hogy pl. ilyen időszakban mindenhez igy viszonyulok, szóval nem mondhatni, hogy ez a feladat "nem én vagyok", igy ilyenkor valami mégis feszit bennem, hogy csináljam az eltervezett dolgot, ami nagyon kinos dolog, de egy időután megis úgy érzem, hogy megérte, valahogy kialakul. Néha a végeredményben is zavaros elképzeléseim vannak, hogy "mi jó", de úgy néz ki mostanság hiányzik belőlem a harmónia, ez a baj..
2013. ápr. 16. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!