Miért változik meg az ember, ha felnő? 19/L
Idővel miért lesz az ember aggódóbb, elővigyázatosabb, és óvatosabb? egyre inkább veszem észre magamon, hogy olyan lettem mint anyukám, sokszor mondok el dolgokat másoknak, nehogy véletlen elfelejtsék, sokat aggódok dolgokon, és emberek miatt..és egyre jobban késztetést érzek arra, hogy figyeljek másokra, ne csak önmagamra.. és néha megijedek magamtól, mert én sosem voltam ilyen, mindig jó kedvem volt, nem stresszeltem, élveztem az életet, csak a másnapra gondoltam, a jövőre úgy soha...
miért nem tarthatja meg az ember azt a gondtlanságot, ami fiatalkorában/gyerekkorában benne van? miért kell a felnőtteknek mindenen aggódni?
olyan szomorúnak érzem ezt a dolgot.. én nem akarok aggodalmaskodni, de valami előhozza belőlem..
Na figyelj ide barátom.
Én ezt vettem észre magamon:
-Több stressz, nagyobb fáradtság = nagyobb ingerültség, ami egyáltalán nem jó tulajdonságom.
-Egyre jobban utálom az embereket, egyre jobban kiismerem a mocskosságokat, és emiatt nagyon megválogatom kikkel vagyok.
-A nagyobb felelősség és az, hogy meg kell dolgozni majd mindenért, amit akarunk, az mindenkit megrémíszt egy kicsit, és ez is ingerültté tesz.
Szóval mikor kicsi voltam, azt mondtam, milyen jó lenne felnőtt lenni.Hát nem éppen így képzeltem a dolgot, de át kell vészelni egy ilyen korszakot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!