Hogyan oldható a szorongás?
Az elmúlt években azt vettem észre h egyre jobban félek emberektől, nem merek a szemükbe nézni. Óra alatt egyre kevésbé tudok figyelni, romlanak a jegyem, közben meg megöl a bűntudat mert készülök, de egyszerűen képtelen vagyok rákoncentrálni. Folyton azon agyalok h valaki benyit számon kér, piszkál. Evvel eddig eléldegéltem valahogy, de nemrég elkezdtem a vezetést, mert később nem akarok erre időt szánni, de egyszerűen képtelen vagyok lenyugodni. Már a 25. órámnál tartok, de képes vagyok lefulladni egy piros lámpánál mert össze vissza kapkodok. Látom h őt is idegesíti, ettől meg még feszültebb leszek.
Már sírógörcsöm van a sok hiba miatt.
Minden tanácsot, ötletet várok :)
17/L
Egyszerűen csak érezd jól magad. Ha ettől más kellemetlenül érzi magát,azaz ő baja.
Fogd fel lazábban a dolgokat, túlságosan stresszelsz.
Görcsösen nem lehet vezetni tanulni, sőt tanulni sem.
Menj el aerobik edzésre, vagy máshová, ahol ki tudod ereszteni a gőzt, aztán minden rendbe jön.
Relaxálj, hallgass verseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!