Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan oldható a szorongás?

Hogyan oldható a szorongás?

Figyelt kérdés

Az elmúlt években azt vettem észre h egyre jobban félek emberektől, nem merek a szemükbe nézni. Óra alatt egyre kevésbé tudok figyelni, romlanak a jegyem, közben meg megöl a bűntudat mert készülök, de egyszerűen képtelen vagyok rákoncentrálni. Folyton azon agyalok h valaki benyit számon kér, piszkál. Evvel eddig eléldegéltem valahogy, de nemrég elkezdtem a vezetést, mert később nem akarok erre időt szánni, de egyszerűen képtelen vagyok lenyugodni. Már a 25. órámnál tartok, de képes vagyok lefulladni egy piros lámpánál mert össze vissza kapkodok. Látom h őt is idegesíti, ettől meg még feszültebb leszek.

Már sírógörcsöm van a sok hiba miatt.

Minden tanácsot, ötletet várok :)

17/L

2013. ápr. 13. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak érezd jól magad. Ha ettől más kellemetlenül érzi magát,azaz ő baja.

Fogd fel lazábban a dolgokat, túlságosan stresszelsz.

Görcsösen nem lehet vezetni tanulni, sőt tanulni sem.

Menj el aerobik edzésre, vagy máshová, ahol ki tudod ereszteni a gőzt, aztán minden rendbe jön.

2013. ápr. 13. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Relaxálj, hallgass verseket.

[link]

2013. ápr. 13. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Negyediket hallgasd meg. Imádkozom, egy szebb világért.
2013. ápr. 13. 16:12
 4/4 anonim válasza:
A leírtakból nem sok minden derül ki. Hány éves vagy, milyen nemű? Milyen a családi háttered? Mennyire harmonikusak az emberi kapcsolataid? Ezek környékén kellene nézelődnöd. Az ember ha már nem tagadja a problémáit szerintem jó úton van. Másrész hiszem, hogy mindenkinek a kezében van a probléma kijavításához szükséges "szerszámkészlet". Ha bizonytalan vagy önmagadban, annak megvan az oka. Mindenesetre légy töürelmes önmagadhoz. A vezetésen meg nem kell görcsölnöd, valakinek így megy, valakinek meg amúgy.
2013. ápr. 16. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!