Volt pár halála?

Figyelt kérdés
Tegnap tudtam meg, hogy meghalt a volt barátom. 1,5 évig voltam vele, együtt is éltünk, és bár rossz volt a kapcsolatunk a végére, a szakítás után idővel normális emberi viszonyt alakítottunk ki, bár nem nagyon tartottuk a kapcsolatot. Most, hogy meghalt, furcsa hiányérzetem van, és szomorú vagyok. Ez normális? Ti hogy éltétek meg, mikor a volt párotok elhunyt?
2013. ápr. 12. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, nem halt még meg volt párom.
2013. ápr. 12. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem is megdöbbentett és lehangolt, mert bár szakítottunk, mindkettőnknek boldog kapcsolata lett utána, mégiscsak az életem része volt évekig. Én elmentem a temetésére.
2013. ápr. 12. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Az enyém agyonlőtte magát. Mivel mindenki ismerte az országban, a médiából tudtam meg. De már sok évvel azelőtt nem találkoztunk. Csak a szép emlék maradt meg bennem.
2013. ápr. 12. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sem éltem még ilyet meg,szerencsére.

De szerintem ez tök normális, hogyha hiány érzeted van. Egyébként meg részvétem.

2013. ápr. 13. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!