Egy jogi diplomát az ember azért tesz le mert ez érdekli vagy csak a pénzért? (egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy embert érdekelhet a jog)
Van olyan itt aki szereti ezeket a dolgokat?
Mit lehet egyáltalán abban szeretni, nekem roppant száraznak tűnt mikor középsuliba jogot tanultam, és úgy tűnt, hogy legalább 50x bonyolultabban kell megfogalmazni bármi állítást, mint amilyen valójában..
de egy embert ez, hogyan vonzhat?
biztos rosszul látom, vagy éppen én nem ilyen beállítottságú vagyok, de mit gondoltok( aki szereti azt kérdezem)
Én semmi pénzért nem mennék egyetemre, de pont ma gondolkoztam el azon, hogy milyen szívesen dolgoznék jogi pályán. Nem tudom honnan jött, egyszer csak úgy eszembe jutott.
Most, ha leírom a koromat, biztosan idiótának fogsz tartani, de nem érdekel különösebben: 14/l
Ui: Én meg azt nem értem, hogy a matekot hogy lehet szeretni. :D
Én idén beadtam a jelentkezést jogásznak, igaz csak utolsó helyre, önköltségesre. Hogy miért? Persze, viszonylag jövedelmező irodai munkáról van szó, de engem érdekel is.
Napi szinten figyelemmel kísérem a politikai híreket és néha elcsodálkozom, hogy ez most komoly? Ilyet lehet csinálni? Ezt megtehetik? A szüleim munkahelyén is, meg csak úgy simán körbenézel az országban és tátva marad a szád, hogy ki, mennyi minden aljas dolgot megtesz. És jogilag fel van hatalmazva. Na én ezen szeretnék változtatni. Majd ha egyszer odakerülök. Az idióta törvényeket, amiket alapból úgy hoztak létre, hogy ki lehessen játszani -jogi kiskapuk-, na ezeket szeretném reálisan átírni. Persze ehhez nem lesz elég egy jogász végzettség, de ez egy hosszú út kezdete... :)
Egy tisztességes Magyarországért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!