Amikor írja valaki, hogy "xy forog a sírjában" akkor csak én szoktam elképzelni, hogy el kezd forogni a koporsóban az az ember?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 14:38
2/10 anonim válasza:
Én is el szoktam képzelni. :) És tök vicces. :DDD
4/10 anonim válasza:
Jah én is úgy képzelem el, hogy fekszik mint ha csak aludna és forgolódna :)
5/10 anonim válasza:
Én úgy képzelem el,hogy a koporsó is forog.
7/10 anonim válasza:
Én úgy képzelem el, hogy feltámad forgolódik, és kiveri magát a sírból!
8/10 anonim válasza:
én is el szoktam képzelni. de nem is tudok ellene mit tenni! XD
9/10 anonim válasza:
Hát pedig ezt meg kéne lovagolni. Fel kéne csapágyazni a koporsón belül. A fejbúbjánál, és a lábánál. Feltekercselni rézhuzallal. A koporsón belül pedig állómágnesek. Egy sor koporsót sorbakötni, tovább pedig párhuzamosan. Természetesen mindenhol fesszabályzók , inverterek, automata biztositékok, mivel annyi disznóság történik ma a világban, hogy a fokozott mennyiségű és sebességű rotációktól, túltöltés alakulna ki, túltermelné a falu / város igényeit. Persze a plugin hibridekhez, és Tesla járművekhez nagyon király lenne.
10/10 anonim válasza:
Ezt úgy hívják, hogy "Vizuális" típus vagy...ez a legegyszerűbb magyarázat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!