Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A magány és a hosszas egyedüll...

A magány és a hosszas egyedüllét mennyire tesz tönkre egy embert lelkileg?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 10. 21:52
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
16 Jól megfogalmaztad, milyen a világ, sajnos a szívemből szóltál.:( Én is azt látom, hogy csak érdekből állnak össze az emberek. Nekem eddig szinte csak ilyen "barátaim" voltak és sajnos én is ilyen vagyok, mert egyszerűen nem bírom egyedül. Nem megy és kész. Nem bírom az ingerszegénységet, mert megöl. A magány belülről emészti fel az embert, sajnos ezt már megtapasztaltam. És nem kívánom senkinek. De azért nem lehetetlen normális emberekre bukkanni ebben az elbaxott világban, csak nagyon nagy szerencse kell hozzá és nyitott szemmel kell járni. Én is rácsodálkoztam egy-két emberre és alig tudtam elhinni, hogy végre valaki, akit nem csak kicsinyes dolgok vezérelnek.
2013. ápr. 16. 23:11
 22/27 anonim ***** válasza:

" Alkat kérdése. Vannak akik egy óráig sem képesek csendbe lenni (feleségem), vagy megőrülnek, ha nem lennének emberek között (tömött villamos), de vannak aki évekig képesek magányosan élni. Pl a remeték."

a remeték nem jó példák, mert ők ideológiai okból teszik általában, és nem jellemből.

" Én csak annyit mondok hogy még csak 17 vagyok és 7 éve magányban élek neten van vagy 150 ismerősöm a való világban meg csak 2 tő :/ azok is messze laknak nem megyek el itthonról sosem és egész nap csak gépezek unalmamban mert nem találok más elfoglaltságot ha lehetne én is társaságokba járnék vágynék arra hogy engem is elhívjanak mindenfelé :) én a gépbe menekültem a magányban nem jó és utálom de nem könnyű változtatni én még most sem tudok szabadulni tőle."

ne várja hívásokra, hanem menj te is, szervezz te is programokat. a probléma inkább az, hogy szerintem nem is érdekel téged semmi, unalmas ember vagy, és nem is vágysz igazán semmi másra. rengeteg ember ilyen, és ezt csinálja.

"Én is ebben a cipőben járok. Van 3 élő rokonom és passz. Barátaim sosem voltak csak érdekismerőseim,akik rögtön továbbálltak ha nem tudták megszerezni azt amit akartak tőlem. De ezekbe már beletörődtem. Ez már nem fáj. Csak az hogy 2éve nincs barátnőm akivel el tudnám éldegélni az életemet. Mivel nem járok kocsmába így nem is nagyon ismerkedek élőben lányokkal,max. munkahelyen,esetleg kutyasétáltatós lányokkal a Tiszaparton...a neten sem sikerült elérnem csak 6-7 randit 2 év alatt aminek nem lett folytatása. Ezért értéktelennek érzem magam,és mégjobban befelé fordulok,pedig tudom hogy ha ez így folytatódik akkor becsavarodok vagy felkötöm magam pár év múlva. Én családot akarok feleséggel gyerekkel. Ha már barátaim nem lettek és igazi családom sem volt akkor legalább legyen egy gyerkőc akinek én vagyok az édesapja. Amúgy saját lakásom van,kocsival,munkahellyel."

El kell járni kocsmákba és ismerkedni. Mondjuk ha családot tervezel, oda nem elég egy kocsmás lány. Próbálkozz inkább keresztények közt. Ha kiszűrödmelyi kaz álszent, a fanatikus, meg az egyszerű, akkor tlaálsz 1 tűrhetőbb lányt, aki tisztelni fog majd téged. Ha örök szerelem nem is lesz, de legalább nem fog 2 év után otthagyni 2 gyerekkel, miközben viszi a lakást meg a kocsit. Esetleg valami kultúrhelyen, de én eddig szinte csak beteges perverz drogosnak ismertem meg a legtöbb "művészlányt". vagy ha van pénzed rá, sokkal jobban jársz egy németajkú lánnyal külföldön. ott 1 fokkal értelmesebbek, mint itthon.

" 16 Jól megfogalmaztad, milyen a világ, sajnos a szívemből szóltál.:( Én is azt látom, hogy csak érdekből állnak össze az emberek. Nekem eddig szinte csak ilyen "barátaim" voltak és sajnos én is ilyen vagyok, mert egyszerűen nem bírom egyedül. Nem megy és kész. Nem bírom az ingerszegénységet, mert megöl. A magány belülről emészti fel az embert, sajnos ezt már megtapasztaltam. És nem kívánom senkinek. De azért nem lehetetlen normális emberekre bukkanni ebben az elbaxott világban, csak nagyon nagy szerencse kell hozzá és nyitott szemmel kell járni. Én is rácsodálkoztam egy-két emberre és alig tudtam elhinni, hogy végre valaki, akit nem csak kicsinyes dolgok vezérelnek."

persze, én is találtam már 1 év folyamatos keresés után 3 érdekes embert 50-200 kmre tőlem, de annak lássuk be nem sok értelme van.

2013. ápr. 17. 09:44
 23/27 Csabeszmester válasza:
Szia 22-es. A kocsmákról... :D Én ugye májusban töltöm a 26.-ot. Mikor néhanapján bementem kocsmákba mert talim volt ismerősökkel akik roppantul szeretik a kocsmát akkor a következő személyek fogadtak odabent: 40-60éves masszív alkesz csávók,meg ilyen emos,punkos kissrácok,valamint 2-3db 15-18 év közötti kiscsaj. Ez nappal volt,mikor este jövök haza a munkából és buli van a csehóban akkor annyit változott az összkép hogy volt vagy 20 részeg kiscsávó meg max. 3-4 részeg kiscsaj. :D Magyarán az ismerkedési célközönség eléggé korlátozott. Van egy kultúrált kávézó a kisvárosunkba,főleg így ahogy bejön a jóidő főleg délután,estefelé relatíve jó csajok szoktak a teraszon üldögélni...mivel az utam hazafelé pont ott visz el és vak sem vagyok,előfordult komoly szemezés a kinti csajokkal de leblokkoltam és nem kanyarodtam fel hozzájuk beszélgetni. Tudom ez amatőr hiba. De aki az elmúlt 25évét társaság nélkül tölti az pontosan tudja milyen nehéz nyitni főleg lányok felé (másféle emberekkel simán elbeszélgetek,öregek,kisgyerekek,30 feletti nők,vagy olyan lányokkal akik abszolút nem tetszenek),mert hozzászoksz ahhoz hogy senki nem szól hozzád és te sem beszélhetsz senkihez. Amúgy megfontolandó dolgokat is írtál a kommentedben. Megpróbálom befűzni egy ismerősömet hogy üljünk be vmit meginni abba a kávézóba,ugyanis szerintem ez nem egyedi hogy ha van veled vki mikor pl.elsőre mész egy idegen helyre akkor utána következő alkalmakkor már egyedül is felszabadultabb vagy.
2013. ápr. 17. 10:47
 24/27 z. f. ***** válasza:
teljesen
2013. ápr. 23. 08:20
 25/27 z. f. ***** válasza:
ha nincs vesztenivalód, akkor neki kell indulni a világnak. lehet túl kicsi ez a tér neked...
2013. ápr. 23. 08:26
 26/27 anonim ***** válasza:

"Szia 22-es. A kocsmákról... :D Én ugye májusban töltöm a 26.-ot. Mikor néhanapján bementem kocsmákba mert talim volt ismerősökkel akik roppantul szeretik a kocsmát akkor a következő személyek fogadtak odabent: 40-60éves masszív alkesz csávók,meg ilyen emos,punkos kissrácok,valamint 2-3db 15-18 év közötti kiscsaj. Ez nappal volt,mikor este jövök haza a munkából és buli van a csehóban akkor annyit változott az összkép hogy volt vagy 20 részeg kiscsávó meg max. 3-4 részeg kiscsaj. :D Magyarán az ismerkedési célközönség eléggé korlátozott"

én voltam már olyan kocsmában ahol nem csak a lerészegedés a téma. jó, adott de nagyon nagy különbségek vannak talponállós meg kultúrzugok közt, még ha a részeg kölykök bárhol is előfordulhatnak.

de amit mondtál az jó példa, kávézó teázó egy fokkal jobb, de a társaságban benen van a rizikó, hogy ha a haver jobb pasi akkor mellékes maradsz, de feloldódásnak jó, biztos nem az a 2 lány jár oda csak midnen nap.

2013. ápr. 23. 09:19
 27/27 anonim ***** válasza:

Én IMÁDOK egyedül lenni, engem pont hogy a sok szemét ember tesz tönkre! 😭

Bárcsak örökké egyedül lehetnék!!!

2020. nov. 9. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!