Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most jöttem rá h ez dög unalom?

Most jöttem rá h ez dög unalom?

Figyelt kérdés

olyan üres az életem. Heti 2-3 nap dolgozom, vannak az egyetemen óráim. Ennyi...semmi egyéb. Szeretek festegetni de az magányos tevékenység. Rájöttem h alig várom h aludni mehessek hátha a következő nap vmi érdekességet hoz. Mit kezdjek magammal? Van barátom de vele csak 3-4 naponta találkozunk és már kezd a rovásunkra menni h én állandóan levert és punnyadt vagyok. Szeretnék olyan lenni mint rég, pörgős, izgalmas..

hol kezdjek hozzá?

21L

2013. ápr. 10. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:

"Rájöttem h alig várom h aludni mehessek hátha a következő nap vmi érdekességet hoz. "

Ez a helyes hozzáállás csak tenni is kell azért hogy valami más legyen. Csinálj olyat amit addig nem, menj olyan helyekre ahol korábban nem jártál.

2013. ápr. 10. 21:53
 2/7 anonim válasza:
Nincsenek barátaid? Ha igen, találkozz velük sokat, bulizzatok. Ha nincsenek, akkor keress :)
2013. ápr. 10. 21:54
 3/7 anonim válasza:

Változtass a hozzáállásodon, és legyen célod.

18/F

2013. ápr. 10. 21:54
 4/7 A kérdező kommentje:

csak pár barátom van. Velük mondjuk mindegyikkel találkozom heti egyszer pár órára..de az semmi. Kellene még barát de nem tudom hol szerezzek.

Az a durva h régebben nagyon társasági ember voltam, adok a külsőmre, és amúgy jó fej is vagyok... :D csak kicsit komplexusos, mert külföldön vagyok és bár a nyelvvel nincs gondom, nehezen barátkozom

2013. ápr. 10. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Régen nem ilyen voltál ezek szerint. Magadban kell keresni a változás okát.

(Egyébként megsúgom, felnőtté válni ezt is jelenti általában: szürke hétköznapok, ugyanazok a körök, a kötelezettségek teljesítése, hogy legyen mit enned, majd a várva várt szunya, amit egy újabb ugyanolyan nap követ... ez erről szól, ha hagyod magad, és nem lépsz ki a komfortzónádból egy kicsit.)

2013. ápr. 10. 21:59
 6/7 Ágh Ferenc ***** válasza:
Nem lehet, hogy egy kis honvágy is van ebben a dologban! Próbálj egy kicsit az itthoni ismerőseiddel valami kontaktust teremteni! Sokszor annak ellenére segítenek ezek a társalgások, hogy nyílván hiányzol Te is nekik, de ha normálisak, akkor egy kicsit feldobnak és akkor könnyebb lesz a kinti világ is! Nyílván azt is érzed, hogy bármennyire is vannak barátok, azért csak idegen vagy abban a közegben! Gondolom, azért még szeretnél egy pár évet ott tölteni, tehát valami bizalom erősítő intézkedésre van szükséged!
2013. ápr. 10. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Devianarton fent vagy? nem azt mondom sok a szemét alkotás is de jó helyen kell nézni, jó beszélgetni a világ más pontjain élő emberekkel engem eléggé megmotivált a nyelvtanulásra is...és ugye felrakod a műveid és kapsz visszajelzést...és hogy őszinte legyek ott bunkóval még nem találkoztam...
2013. ápr. 10. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!