Most jöttem rá h ez dög unalom?
olyan üres az életem. Heti 2-3 nap dolgozom, vannak az egyetemen óráim. Ennyi...semmi egyéb. Szeretek festegetni de az magányos tevékenység. Rájöttem h alig várom h aludni mehessek hátha a következő nap vmi érdekességet hoz. Mit kezdjek magammal? Van barátom de vele csak 3-4 naponta találkozunk és már kezd a rovásunkra menni h én állandóan levert és punnyadt vagyok. Szeretnék olyan lenni mint rég, pörgős, izgalmas..
hol kezdjek hozzá?
21L
"Rájöttem h alig várom h aludni mehessek hátha a következő nap vmi érdekességet hoz. "
Ez a helyes hozzáállás csak tenni is kell azért hogy valami más legyen. Csinálj olyat amit addig nem, menj olyan helyekre ahol korábban nem jártál.
Változtass a hozzáállásodon, és legyen célod.
18/F
csak pár barátom van. Velük mondjuk mindegyikkel találkozom heti egyszer pár órára..de az semmi. Kellene még barát de nem tudom hol szerezzek.
Az a durva h régebben nagyon társasági ember voltam, adok a külsőmre, és amúgy jó fej is vagyok... :D csak kicsit komplexusos, mert külföldön vagyok és bár a nyelvvel nincs gondom, nehezen barátkozom
Régen nem ilyen voltál ezek szerint. Magadban kell keresni a változás okát.
(Egyébként megsúgom, felnőtté válni ezt is jelenti általában: szürke hétköznapok, ugyanazok a körök, a kötelezettségek teljesítése, hogy legyen mit enned, majd a várva várt szunya, amit egy újabb ugyanolyan nap követ... ez erről szól, ha hagyod magad, és nem lépsz ki a komfortzónádból egy kicsit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!