Mindenkinek van joga saját élete fölött dönteni nem?
Figyelt kérdés
nekem ez a véleményem.. másnak ?2013. ápr. 9. 22:18
11/15 anonim válasza:
Ha annyira könnyű akkor legyél önygilkos.
12/15 anonim válasza:
A szokásos rizsa a jogokról. A kötelezettségekkel mi van? Nem csak a jogok határozzák meg az életet! Körül kellene nézni, és nem énközpontúan létezni. A világ nem TE vagy.
14/15 anonim válasza:
Természetesen jogodban áll. Én meg is értem az öngyilkosokat, abban az esetben HA mindent megpróbált az életének pozitív irányba való fordítása érdekében. Persze jön a sok burokban élő ember hogy nem megoldás, nem szabad feladni stb. Igenis van olyan élet, amit nem lehet megmenteni, sajnos ez is benne van a pakliban.
15/15 anonim válasza:
Mókás, hogy mindenki le lett pontozva, aki szerint nem csak egoistán önmagára kell gondolnia az embernek, hanem esetleg a körülötte lévőkre is.
Elfajult egy világban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!