Mindenkinek van joga saját élete fölött dönteni nem?
Figyelt kérdés
nekem ez a véleményem.. másnak ?2013. ápr. 9. 22:18
1/15 anonim válasza:
szerintem is így van,de ha az ember megpróbálja akkor jönnek a társadalmi elutasítások,érzelmi zsarolás stb
ezért kell lesz*rni a világot és a magad útját járni
2/15 anonim válasza:
most ezt úgy érted hogy jogában áll kinyírni magát? persze, meg sok esetben kicsit nehézkes is lenne számon kérni rajta utólag
3/15 A kérdező kommentje:
igen úgy értem.. mindennek joga van öngyilkosnak lenni.
2013. ápr. 9. 22:31
4/15 anonim válasza:
ha nem veszélyeztet ezzel más személyeket akkor csinálja.ha annyi esze van.
5/15 anonim válasza:
joga végülis van, de csak egy gyenge, nagyon gyáva, felelőtlen, instabil emberek tesznek ilyesmit
6/15 anonim válasza:
Ez nem jog kérdése, hanem betegség kérdése.
7/15 anonim válasza:
Persze jogod van öngyilkosnak lenni. Jogod van ezzel tönkre tenni sok hozzád közel álló ember életét, akik nem olyan kis gyávák, hogy a problémákkal való szembenézés helyett az öngyilkosságot választják.
8/15 anonim válasza:
Az öngyilkossághoz nagyobb bátorság kell, csak ez az öngyilkosokban nem tudatosul. Tehát azzal az erővel amivel valaki ráveszi magát az öngyilkosságra megtudná változtatni az életét is pozitív irányba.
9/15 anonim válasza:
Ezzel a lépéssel nem csak a saját élete fölött dönt valaki. És innentől kezdve ez nem döntés, hanem kegyetlenkedés másokkal.
10/15 anonim válasza:
Gyerünk pontozzatok le, pedig az öngyilkosság a lehetőő legegyszerűbb út, menekülés az élet és a problémák elöl, és persze szerintetek a bátor, felőllésgetljes és satbil[ami ebben az esteben a gyenge ellentéte] emberek menkülnek megukra hagyva mindenki mást, mert nincs olyan amber aki ne hiányozna senkinek
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!