Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miben vagyok tehetséges?

Atsu kérdése:

Miben vagyok tehetséges?

Figyelt kérdés
Egy ideje rádöbbentem, hogy jó lenne valamit kezdenem magammal, de baromira nem vagyok semmiben sem jó, holott már elég sok mindent kipróbáltam. Hogy jöjjek rá, hogy miben vagyok tehetséges?
2013. ápr. 8. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
prbáld ki magad sok mindenben, elsőre semmiben sem leszel a legjobb, de olyan dologban amit szeretsz és van egy aprócska hajlmod hozzá elérhetsz sikereket
2013. ápr. 8. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi a hobbid?
2013. ápr. 9. 00:06
 3/3 anonim ***** válasza:

na írok egy kettőt :)

szobrászat, zene, festés, fotózás, photoshop, videójáték (legjobb cod-os, vagy quake-s)

duma, blogírás, emberekkel való bánás (ma a legfontosabb készség), humor

jó mechanikai érzék (séróból összeraksz egy biciklit alkatrészekből, barkácsmester

költészet, dalszöveg rapp szövegfaragás,

horgászat, ijjászat, labdajátékok, kűzdősport, lovaglás, sakk, póker, vízi sportok

kertészkedés, lakberendezés, divattervezés

spiritualitás, papi hivatás, türelem, szociális elhívatottság más emberek segítésére

autóvezetés, kamionvezetés, buszvezetés, jachtvezetés, bevásárlókocsi vezetés

üzletelés, bizniszelés, kereskedés, pénzügyek, jó számolási készség

tűzrakás, ötletelés, cocacsontozás, tehénfejés, pásztorkodás

ablakmosás, wc tisztítás, kukakommandóskodás

..Na ennyi szerintem élég, hogy elemezgesd magad :)

2013. ápr. 9. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!