Hogyan jöjjek rá, hogy miben vagyok tehetséges?
Még csak 7.-es vagyok és szeretnék rájönni, hogy miben vagyok tehetséges.. Eddig állatorvos szerettem volna lenni, de elkezdtem gondolkodni a művészeti sulin, de az a baj, hogy sem jó hangom nincs, nem tudok hangszeren játszani, jól rajzolni se tudok, ha mások előtt kell szerepet játszanom nevetséghesnek érzem magam. Szóval sem "énekes" , sem grafikus, sem színész nem lehet belőlem.. Szeretem az állatokat, eddig azért gondoltam arra, hogy állatorvos legyek. Inkább haggyam a művészetit és maradjak az állatorvosságnál? És hogy jöjjek rá, hogy miben vagyok tehetséges?
A válaszokat előre is köszi!
Akkor meg válassz ki valamit, feküdj rá, gyakorold éjjel-nappal és majd meglátod mi lesz.
De ha pl. szereted az állatokat és szívesen foglalkozol velük, akkor miért nem jó az, hogy állatorvos legyél? Ne olyan álmokat kergess, amik vagy megvalósulnak, vagy nem, hanem olyan terveket szövögess, amire sokkal kevesebb erőfeszítéssel is képes vagy.
Attól, hogy mondjuk állatorvos a szakmád, még táncolhatsz, énekelhetsz, meg bármit is csinálhatsz, a kettő nem zárja ki egymást.
És előre ne keress már most kifogásokat, hogy miért rontod el az életed, meg ne sajnálkozz butaságokon. Ha kedved van táncolni, táncolj, nem kell a kenyeredet is azzal keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!