Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha mindenki más, akkor mi a...

Ha mindenki más, akkor mi a baj az introvertáltakkal?

Figyelt kérdés

Akik a legjobb barátaikat is megunják 1-2 nap után, és magukban akarnak lenni, akik elvontak, más gondolkozásúak, ezért leszívja őket egy idő után a legjobb társaság is. Akik ugyan rendszeresen vannak társaságban, de lényegesen kevesebbet az átlagnál.

Akiknek legalább olyan fontos a hobbijuk, érdeklődési körük, vagy akár a regényolvasás, mint a társaság.

Akik nem szeretnének iskolaidőszakban egész hétvégére elmenni egy társasággal, mert kell nekik a hétvége az otthonülésre is.

Miért baj ez?

2013. ápr. 7. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Baj ez?
2013. ápr. 7. 20:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Engem még senki nem fogadott el így. Illetve... elfogadnak, de mondják, hogy változzak meg, vagy egyenesen közlik, hogy változni fogom, mert amaz az élet rendje.
2013. ápr. 7. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Most, hogy mondod... Nekem is van egy olyan ismerősöm, akinek egy időben feltett szándéka volt, hogy szociálissá tegyen. Szerencsére feladta egy idő után. :)

Amúgy te hány éves vagy?

2013. ápr. 7. 21:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Nekem majdnem csak ilyen ismerősöm van. :D

20.

2013. ápr. 7. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki más:D

de az átlagtól nagyon eltérő emberek introvertáltak, én szerintem

mi az, hogy baj? mitől lenne baj? aki meg ezt mondja, az is csak ember, egy földi tudattal rendelkező ösztönös lény, van aki tudatosabb van aki ösztönösebb, de ember

nekünk elmélkedőseknek meg az a fura, ha vki nagyon társasági, én az ilyen embereket már-már parodizálni szoktam, az innen onnan átvett tipikus megmozdulásait..

egy híján 20/F

2013. ápr. 10. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy különbözöl! Én is különbözöm, engem is furcsa embernek tartanak, de én pont ezt élvezem.
2013. ápr. 11. 11:33
 7/7 anonim ***** válasza:
miben merül ki a furaságod, utolsó?
2013. ápr. 11. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!