Mi a véleményetek a Kritika Betyár-ról?
Gondolom te vagy az.
Nos megnéztem a "Kritika Betyár: The Simpsons: Hit and run" videót. Igen, már az első pár percből rájöttem, hogy ez egy FreddyD utánzat fantáziátlan videós lesz. Először beszélsz 3 játékról amiről elkönyveled hogy szarok, de semmi bemutatást nem csinálsz. Sőt a 3.-ról megtudjuk hogy valószínűleg nem is játszottál vele, de mivel ilyen jóhiszemű vagyok, elhiszem hogy tényleg a játék volt ilyen szar, és nem te vagy ekkora... A menűs szenvedés után már kezdtem érezni hogy ez a videó menthetetlen lesz. Hát ott a yes/no dolognál elgondolkoztam, hogy ilyen vak vagy hogy nem láttad hogy mire nyomsz rá, vagy szándékosan csinálod hogy ezzel is lehúzhasd a játékot. Én játszottam vele, sosem volt vele problémám. Igen, elismerem hogy az irányítás hagy némi kivetni valót maga után, de meg lehet szokni. Igen, a játék hasonlít a gta-ra, ugyan is mind a kettő sandbox típusú akció, kaland játék. Közben marhára idegesítő hogy folyamat hülyeségeket pofázol bele a játékba, ahelyett hogy tárgyilagos bemutatást próbálnál adni. A Skypeot igazán kikapcsolhattad volna hogy ne villogjon meg pittyegjen a videódba. A videó nem áll másból mint mellébeszélésből meg a Hit & Run túlzott lehúzásából.
De idéznék neked egy cikket egy 2004-es CD Games-es cikkből.
"Ajánlom mindenkinek a programot, feltétlenül érdemes végigjátszani egyszer-kétszer. Elképesztő mennyiségű ökörséget zsúfoltak be a fejlesztők, a hangulata verhetetlen és a kidolgozását tekintve is átlagon felüli."
Igen, ezt egy játékújságíró írta, akinek van fogalma arról amit csinál, nem egy magad fajta önjelölt "öcsisajt kritikus".
A videóra azt mondanám hogy jó HA nem lenne FreddyD és az RPCJS koppintása, nem húznál le szándékosan egy amúgy egész élvezhető kis gamet, és hülyeségek pofázása mellett inkább ténylegesen a játék bemutatására törekednék. De így ez csak egy béna ezredrangú fantáziátlan videós próbálkozás. Ezt a kérdést meg gondolom a reklám végett írtad ki, mert annak a rengeteg (12) embernek biztos nagy véleménye van rólad akik egyáltalán nézték videódat.
Kedves Kritika Betyár!
A véleményem, hogy unalmas és fantáziátlan vagy. A videó nem nevezhető a publicisztikai értelemben vett kritikához ennek a videónak semmi köze. Harmat gyenge próbálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!