Milyen a blogom?

Figyelt kérdés
[link]

2013. márc. 9. 17:44
 1/5 anonim válasza:
Ne haragudj,de szerintem nem kellene ilyeneket kiírnod,hogy hogyan nyaltak ki,mikor te részeg voltál. Nyilván történnek ilyenek más tinikkel is,de ha esetleg egy fiatalabb lány vagy fiú odatéved nem kéne ilyeneket olvasnia. Vagy akkor állítsd be,hogy csak 18 éven felüliek nézhetik. De véleményem szerint magadat minősíted vele,ha ilyenekről írsz.
2013. márc. 9. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Sz@r. Biztos nem leszek az olvasód.
2013. márc. 10. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
nagyon szánalmas, hogy kiteregeted ezeket a szex sztorikat. mókás lesz majd, amikor az ismerőseidhez, talán még szüleidhez is eljut a blogod XD
2013. márc. 11. 07:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem az én történeteim...
2013. márc. 11. 21:41
 5/5 anonim válasza:
Első vagyok. Teljesen mindegy,kinek a történetei. Állítsd be akkor,hogy csak 18 éven felüliek olvashatják. Egyébként meg lényegtelen kinek a történetei,szerintem nagyon gáz,hogy ilyenekről írsz,vagy írtok. Vannak erotikus történeteket feldolgozó blogok is, 18 éven felülieknek,viszont azok igényesek és nem 2 mondatból állnak. Döntsd el,hogy mit akarsz csinálni,mert szerintem így rossz úton haladsz.
2013. márc. 12. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!