Mást is ennyire bánt a kritika?
Rendkívül érzékeny vagyok a kritikára vagy bármi másra ami a személyemet illeti.Ettől teljesen kikészülök.
Járok külön órákra is amit nagyon szerettem és jól is ment, de a tanárnő azt mondta gyakoroljak többet és én most nem merek elmenni. Félek most már azt gondolja hogy nem megy és nem is fog.
Az a baj hogy rögtön feladom ha valaki megkritizálja a munkámat abbahagyom és kész.
Mást is ennyire érzékenyen érinti ha megkritizálják?
Mit csináljak?
Szia
Nos én is valahogy így voltam pár évvel ezelőtt, bármilyen kis apró kritika ért, rögtön feladtam mindent és inkább elvonultam, sőt még el is pityeredtem olykor
De mostmár nem, felsem veszem ki mit mond nekem
De sajna nem tudom megmondani mit tegyél, mert nekem ez így jött magától, megelégeltem hogy mindig csak kapom a kritikát és akkor feladok mindent, szóval elegeme lett és véget vetettem annak
Sok sikert :)
Persze, én is elhatároztam már nem foglalkozom vele de mindig az jár az eszemben hogy teljesen mindegy mit teszek már úgyis azt gondolja rólam hogy egy tehetségtelen liba vagyok. Nagyon rossz ez így...
Mostanában a jegyeim is leromlottak és nincs kedvem tanulni sem mert már mindegy, elrontottam, kész vége ennyi!
Nem biztos, hogy azt gondolja, lehet csak el szeretné hitetni veled, hogy ő azt gondolja. A kettő nem ugyan az.
(remélem lehet érteni:))
Ha nem a barátod, többnyire irígység beszél belőle, még az is lehet, hogy egyébként felnéz rád.
Sajnos, nem tudtam csak ma írni.
Kedves 3. válaszolónak üzenném hogy képtelen vagyok úgy venni mintha nem lenne semmi veszítenivalóm, mert van. Már 7 éves korom óta tudom mi szeretnék lenni és most ez forog kockán. Ha nem sikerül akkor az egész életem oda és én akkor kikészülök. Ezért is számít mások véleménye annyira.
A 4. válaszolónak is üzennék valamit. Nem hinném hogy egy tanár el akarná velem hitetni hogy nem megy, persze azért vannak olyan emberek akik igen de velük nem törődöm csak aki fontos. Annyira görcsölök hogy nem fog sikerülni az amit elterveztem hisz annnyit gyakorolok annyira akarom és mégis megkritizálják mindig amit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!