Mit tegyek? Egyre inkább egyedül érzem magam.
A (volt?) legjobb barátnőm összejött a nála 8évvel idősebb unokabátyámmal,már lassan fél éve,azóta nem olyan a kapcsolatunk mint régen.Nagyon hiányzik,de nem úgy tűnik,hogy fordítva is így lenne.Alig beszélünk,pedig régebben szinte egész nap így volt,igaz csak neten keresztül,mert 3órányira lakik,de amikor tudtunk,találkoztunk,a nyarat is szinte együtt töltöttük.Barátjával is csak hétvégén tud találkozni,mivel messze laknak egymástól,de nem hiszem hogy ez befolyásolna valamit is.Ő volt az egyetlen olyan,akivel mindent meg tudtam beszélni.
Rajta kívül szám szerint 3 jó barátnőm volt még,de már velük sem beszélek sokat.
Suliban két lánnyal vagyok "jóban",egyik depressziós,másik lány meg eléggé zárkózott,sulis dolgokon kívül 1-2x szoktunk poénkodni,de semmi több.
Emellett magammal sem vagyok kibékülve,fogyni szeretnék,de nem megy,kezdem egyre jobban utálni magam.Egyedüli örömforrásom a sport és az olvasás,esetleg a zene.
Eléggé egyedül érzem magam,nem nagyon megyek sehova már,pedig utálok itthon ülni.Úgy érzem,ebbe bele fogok idővel hülyülni.:S
15/L
Én is örülnék neki, ha lenne kivel menni ide-oda.... barátkozni, mert velem is hasonló a helyzet, bár nekem korábban se volt sok barátnőm.
18/L (Baranya megye)
és minden ilyen jellegű kérdéshez linkelnénk a csoportot :)
Csak lennének olyanok akik "egymásra találnak" mert akikkel itt beszélek azok kb. 100km-re laknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!