Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez volt életem csúcspontja?...

Ez volt életem csúcspontja? Innen már csak lejjebb lesz?

Figyelt kérdés

Főiskola után több, mint egy évig kerestem munkát. De végül felvettek valahová. Figyelembe véve, hogy a mai fiataloknál a munkanélküliségi ráta 29% egy csoda, hogy lett munkám. És egy jaj szavam sem lehet a munkahelyemre.

Viszont vannak dolgok, amik csak romlanak. Pl. egy baleset révén lesántultam és kell egy fél év míg rendesen fogok tudni járni. De lehet, hogy hosszú távon nem fogok tudni futni. (szeretek sportolni)

Emellett nem vagyok egy olyan jóképű pasi, aki bejön a nőknek, tehát párkapcsolatról ne is álmodjak.

A munkán kívül nem hinném, hogy sok jó dolog ér engem. Sőt, szép lassan veszítek el mindent. Most ugye a sportolásban lettem meggátolva ezzel a balesettel.

Sajnos a szüleim sem fognak örökké élni.

Pedig mindig mondják hogy bízni kell a jóban. Tehát úgy érzem, hogy amit eddig megszereztem, ami eddig volt, azt már csak elveszíthetem, de semmi jóra/többre ne számítsak.

2013. ápr. 6. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Találsz 1 csajt magadnak és ilyen kérdés eszedbe se fog jutni :D amúgy próbálj csajozni, dugni minél többet :D
2013. ápr. 6. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Természetesen föl lehet fogni úgy az életed, hogy ez a jelenlegi helyzeted a csúcs, és akkor tutibiztos bejönnek a félelmeid, hogy innen csak lefelé vezet az út. De jó az neked, ha így fogod föl?

Nem lenne jobb neked, ha észrevennéd minden pillanatban a szépséget/lehetőséget/értéket? Mondok egy példát. Most ugye nem tudsz futni -vagyis gondold át, "sántán" mit lehetne sportolnod. Úszás? Jóga? Fekve nyomás? Ezek mind lehetőségek. Ismerkedésre, testedzésre miegyébre való lehetőségek.

Örülj csak, hogy "csúnya" vagy, mert diplomás vagy, munkahelyed van, vagyis 0,08 sec alatt elkelnél a partnerkapcsolati piacon, ha normálisabban néznél ki. Örülj neki, hogy ez a "csúfság" távol tartja azokat a nőket, akik Benned csak a jó sperma termelője+jó eltartóképesség kombinációt látja. Így, hogy "ronda" vagy, kicsit később veszted el majd a szabadságod. De jobban megismered a nőket, és nem alélsz az első karjaiba, aki szembejön.

Viccelek, a partnerkapcsolatban is van öröm, a gyereknevelés is klassz. Te -csak következtetni tudok, és nem bántani akarom a családod- régi boldogtalanságprogramot követsz.

Szerintem Te csak el vagy kenődve, küldök Neked csőpostával egy spaklit. Hogy legyen mivel összevakarni magad.

Üdv R.

2013. ápr. 6. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
sosem tudhatod, hogy mi lesz holnap, lehet jobb, lehet rosszabb ... de olyan nincs, hogy mindennap csak roszabb
2013. ápr. 6. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha aktívan és tudatosan teszel érte, akkor egyre jobb lesz minden, ha meg nem cselekszel, akkor stagnálni fogsz, és előbb-utóbb visszafejlődsz.
2013. ápr. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!