Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez miért van? Nem tudom mi...

Ez miért van? Nem tudom mi van velem.

Figyelt kérdés
16 éves vok és egy csomót gondolkodom az élet dolgain meg olyan mintha sokkal érzékenyeebb lennék váltakozik a hangulatom egyszer nagyon depis vok aztán meg nagyon jó kedvem van meg reggel is ilyen másság tudattal kelek fel ?Ez a kamaszkor miatt van?ha igen akkor milyen biológiai okkal magyarázható?Sok emberrel így van ez kamaszkorban?
2009. szept. 20. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban a hormonok dolgoznak, változnak, és okozhatnak hangulatváltozásokat. Ebben a korban már kitárul a világ, sok impulzus is ér, de örülni kell a jó és szép dolgoknak. Egy kis csoki az adrenalint segiti termelni, élénkit, de a sport is jó hatással tud lenni a szervezetre, uszás, futás. Megér egy próbát, hidd el!
2009. szept. 20. 22:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is 16 vagyok és velem is ugyanez van! Egyszer nagyon jó a kedvem utána meg tök depi... :S Alig várom h vége legyen ennek
2009. szept. 25. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!