Velem van a hiba? :o

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim vagyis rendes barátaim! Sőt senki nme rendes velem.. Mindenki be akar csapni kihasználni meg minden félre akarnak vezetni és olyan szar érzés ,hogy még azok is ezt csinálják akikben alegjobban bízók :\'( Az osztályomban is csak kihasználnak ..és becsapnak jól tanulok és van egy vki akitől néha szoktam segítséget kérni,de direkt nem mondja el ha olyanja van,mert fél h az én dogám jobb lesz..és érdekes a többiek még rosszabbak:S és soha,de soha nem ismer el senki és mindenki lenéz...Gondoltam arra,hogy vmi társaság vayg sport ,de ott is csak lenéznek és hozzám se szólnak én sem követhetek mindig mindenkit...mit csináljak?:\'(
2009. szept. 20. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"én sem követhetek mindig mindenkit...mit csináljak?:\'("

Ezek szerint, mindig követsz valakit, és nézed, mint egy kiskutya. Hát ezért néznek le, mert azt gondolják, nincs egyéniséged, egy olyan személy vagy, aki gyenge, és ezért erősebbekhez akar társulni. Ne foglalkozz velük, ne beszélj velük, ne menj oda hozzájuk. Boldogulj egyedül, és mutasd meg, hogy egyedül is erős vagy, egy egyéniség. Később, ha erre rájöttek, majd elismernek. Csak ne hagyd, hogy szintben alájuk kerülj azáltal, hogy rajtuk lógsz.

2009. szept. 20. 21:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez az ,hogy régebben követtem de kb 4éve már leszoktam erről ,de bárkitől tanácsot kérek csak azt mondják,hogy ne várd h ők menejnek utánad hanem menj te de hát kihez ha mindneki becsap?...:'(
2009. szept. 20. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kötelező mindenkinek hajóvontató kötéllel odaláncolnia magát valakihez. Én is hasonló cipőben jártam anno, mint te, de aztán úgy voltam vele, hogy hülyeség erőltetni a bájcsevejt, és csak akkor mentem oda valakihez, ha akartam is valamit. Egy idő után azt vettem észre, hogy ők keresik az én társaságomat. A barátságokat nem mi generáljuk, azok maguktól felbukkannak, ha az ember nem fordul el másoktól. Ne gondolj mindig arra, hogy téged csak kihasználnak, átvágnak, stb., mert kivételek úgyis lesznek, akár akarjuk, akár nem:) Akkor inkább vedd könnyedén. Nem a világbéke múlik azon, ha egy érdektelen ember továbbra is az marad veled szemben.

19/L

2009. szept. 21. 14:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Megnyugtató..:L
2009. szept. 21. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ha ennyire necces az ügya, akkor csak akkor lehetne vélemlnyt mondani, ha ismernénk az egész ügyet minden szempontból, sőt mint belsős ember. De szerintem tudnod kellene neked is, hogy mi a baj veled, mert nem igaz, hogy ne éreztetik veled. Milyen helyzetekben szivatnak? Ha segíteni akarsz? Kihasználnak, mert egy lúzer vagy (nem sértés csal drasztikus lépésként használom a szót). Nem álnak veled szóba? Stréber vagy és nem öltözöl jól, szerintük árulkodsz, nagyképű vagy, villogsza a tanárnak.

Általában ezek állnak fenn, ilyen helyzetekben.

Változz, ha haverokat akarsz, de ne legyél ribi(zli).Persze, most jönnek az ömlengős tanácsok, hogy te úgy vagy jó, ahogy, de tudod, hogy nem. Valami nincs rendben veled a nagyátlag szerint.

2009. szept. 21. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!