Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most velem van a hiba vagy mi?

Most velem van a hiba vagy mi?

Figyelt kérdés
Nem tudok jól barátkozni nincs is legjobb barim ,mert az összes lány csak a JOnas Brothersről meg High school musical ről miley cyrus h2o jajj így festem magam jajj úgy .. szal ilyenekről beszélnek meg pasik ..és nem tanulnak .Igaz az is ,hogy én a fiúsabb dolgokat szeretem (pl forma1 XD) meg foci stb.. de ez még nem mentség arra ,h nem tudok kivel beszélgetni:( Eléggé el vok keseredve ,mert ez évek óta így megy oviba még vertek is mostmár szerencsére erősebb vagyok mindengyiknél.. Vagy az is lehet,h gondolkodásilag érettebb vagyok,mint ők? De akkor most mit tegyek ?:\'( Néha síró görcseim vannak de szüleimet ez meg se hatja..:\'(:\'(
2009. aug. 11. 20:48
 1/10 anonim ***** válasza:

barátkozz fiúkkal, még előnyöd is származhat belőle

a kis csitriket meg tojd le

2009. aug. 11. 20:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez azért megnyugtató de sajnos az osztályba azok is k.vákXD kössz a választ
2009. aug. 11. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem csak fiú barátaim vannak,jóval idősebbek mint én,de imádom őket :D nagyon jó barátok.

A lányokkal nem értek szót...

16/L

2009. aug. 11. 21:05
 4/10 A kérdező kommentje:
:) megnyugtattok eléggé köszi
2009. aug. 11. 21:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Nyugi,velem is hasonló a helyzet,vannak lány barátaim ugyan,de nem megyek sokra velük..simán összefuthatnánk így nyáron,de nem erőltetik meg magukat,én meg már nem fogok erősködni.. Szerintem is inkább barátkozz fiúkkal:) Van két nagyon jó fiúbarátom,és hidd el,sokkal jobb,mint lányokkal..Nem vernek át,nem nyafognak stb. Csak persze vigyázzatok,hogy barátság maradjon,de természetesen ha olyan a helyzet,ki tudja mi lehet még belőle..:) Fel a fejjel:)
2009. aug. 11. 21:48
 6/10 Sexylady ***** válasza:
Nekem a barátaim 80%-a fiú... Anyu nagyon ellenzi, mert azt hiszi h r.banckodom, pedig erről szó sincs... Csak szimplán veleük érzem jól magam... inkább NBA, meg rally, egyebek, mint a hsm...
2009. aug. 11. 23:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen én is Forma1-et nézek,röpizek,kosarazok,meg úgy általában jobban érdekelnek azok a dolgok,amik nem ilyen tipikus lányos izék,mint a ..shoppingolás.. , pedig alapjában véve nem vagyok fiús külsőre meg stb. Előző előtti voltam:D
2009. aug. 12. 00:18
 8/10 A kérdező kommentje:
:D
2009. aug. 12. 21:57
 9/10 anonim válasza:

Emiatt ne keseredj el.

Sokáig engem se vettek még emberszába sem az osztálytáraim, mert nem voltam hajlandó idomulni hozzájuk , nem elégedtem meg a felszínességgel. Középiskolában gyökeresen megváltozott a helyzet, mert hozzám hasonló emberek közé kerültem ( művészeti szakközép)Nehéz lesz megtalálnod azt a néhány embert akik igazán jó és őszinte barátaid lesznek, de ők többet fognak érni mind száz másik!

2010. febr. 5. 14:22
 10/10 anonim válasza:
én is iylen voltam .... én ezt kinőttem, bár nekem nem volt baráthiányom soha de a fiús korszakot (öltözködés viselkedés...stb) azt nagyjábol kinőttem. Bár még mai napig képes vagyok összeveszni bnőkkel azon hogy mi szép mármint ruha mert egyszerüen én utálom a fosbarna szint meg alapbooll magassarku?? cöh... kizárt és volt oylan h megsértödtek azért mert éééén nem vettem meg egy cipőt ami nekik tecik... sznted,? és még érezzem én magam szarul.... de mi a sz..rnak vegyem meg , ha nem teccik és enm fofom hordani? ... meg mondom vedd meg te ha teccik d eő enm vesz fel iylet... akkor miről beszélünk??..nem??.. szal am ki fgood nőni ezt, max most anynit tehetsz hogy leszarod a stilusukat és bezsélj nekik te arrol amit szeretsz ... meg vigyél ezt azt mutasd meg... forma-1ben is vannak jó pasik meg focsiták is... be fog nekik jönni..:D és még a véfén nagy drukkereket nevesz belőlük
2010. ápr. 9. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!