Sosem lesz életre szóló párkapcsolatom?
Igazából nem vagyok pesszimista és volt már barátnőm, de egyik sem tartott sokáig és felületes volt, viszont egy ideje már egyáltalán nincs. Egyre többször jár azon az agyam hogy vajon így fogok megöregedni?!
Sokszor jó lenne ha tudnék magam mellett valakit akivel együtt lehetek "jóban-rosszban".
Mi lesz így?
26/f
Ne siettesd! Én 40 évesen nősültem, DE elsiettem! :(
56/F
Lehet, csak ne légy ennyire pesszimista.
Az a baj sokan rosszul kezelik a párkapcsolatokat és sok a család.
Ha van kedved privátba beszélgethetünk erről, közben átadok pár jó gondolatot/tanácsot te döntésed megfogadod.e vagy sem
Én 56 éves koromig nem szeretnék várni, ha egy mód van rá:)
2-ik, küldök privit
Nem tudhatod mit hoz a holnap. Ismerkedj kötetlenül és céltalanul és majd kialakul valami.
Amúgy meg örülj annak ami van és ne azt sajnáld ami nincs. Sokkal könnyebb így az élet szerintem.
Kedves Kérdező!
Miért nem élvezed a függetlenséged, amíg lehet? Tudod, milyen jó is az életre szóló kapcsolat 2-3 gyerekkel, kölcsöntörlesztéssel, meg egy ráncosodó-elsárkányosodó nővel?
Á, csak viccelek, nem erről van szó. Arról van szó, hogy aki tud egyedül boldog lenni, az tud mással is boldog lenni. Ezt a kört nem lehet megspórolni. Ez van.
Üdv R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!