Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hány évig élnél legszívesebben?

Hány évig élnél legszívesebben?

Figyelt kérdés

és miért pont addig?

Szívesen lennél "halhatatlan"? :D

2013. ápr. 2. 21:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egy jobb életben sokáig,de ebben elég 35-40 éves korig is.

26F

2013. júl. 1. 19:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Halhatatlan nem akarok lenni, és hogy mennyit akarok élni, az attól függ, mennyire lesz tartalmas az életem. Ha híres, sikeres, elismert ember leszek, akkor elfogadom a sorsomat, lássuk be, a nagy emberek korán halnak. (Hogy csak egy példát mondjak a sok közül, 2pac 25 évesen távozott) Ha az átlagos emberek életét élem, akkor mondjuk el szeretnék menni az unokám esküvőjére. Ha következő nap meghalok, az már nem baj. Csak egy dolgot adjon az élet: Egészséget addig. A többit én megteremtem magamnak.
2013. júl. 1. 20:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Kérdező, te hogy vagy ezzel?

2013. júl. 1. 20:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Én már most meghalnék szívesen.
2013. júl. 1. 21:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát nem is tudom...

Szerintem az ember megérzi azt, hogy mikor jött el az az idő, hogy már elvégezte az életben amit el kellett és nyugodt szívvel távozna. Akármilyen gondolataim is vannak néha úgy érzem még valamiért élnem kell, ha választhatnék biztosan nem mostanában halnék meg. Ki tudja mikor jön el ez a megélegedettség érzés 1 év múlva, 10 év múlva, 60 év múlva. De én ha választhatnék akkortájt halnék meg. Tudom ez nem konkrét évszám, csak most ezen elgondolkoztam:D

Halhatatlan az nem akarnék lenni, egyszer itt minden elmúlik ez így szép. Meg amúgy sem vagyok telhetetlen :D

2013. júl. 2. 18:53
 16/17 anonim ***** válasza:

konkrét kort nem tudok és nem is akarok írni,kb addig amig normális életet tudok élni,nem akarok mások segitségére szorulni,...vegetálni,amikor csak azért vagyok életben mert az orvos tudomány életben tud tartani.

és nem szeretnék halhatatlan lenni.

2013. aug. 11. 15:09
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Láttam írta valamelyikőtök hogy nekem mi a véleménye..

Talán addig, míg látom hogy a gyerekeim rendben vannak, van egy biztonságos környezetük. Nem "akarok" olyan öregen meghalni, mivel félek a szellemi leépüléstől. Persze kinél hamarabb, kinél később következik ez be. Olyan 80 körül... azt hiszem

2013. aug. 11. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!