Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet leszokni a túlzott...

Balogzsolt1 kérdése:

Hogy lehet leszokni a túlzott gépezéstől?

Figyelt kérdés
Sajnos függő vagyok 14-15 órákat gépezek naponta persze ennivalót meg ezeket megcsinálom de egyszerűen nem tudok leszokni a gépről barátnőm sosem volt még esélyem sem volt rá de igazából ezt magamnak köszönhettem abból 14-15 órából 2 órát a gépnél 4 tanuló vagyok tehát nincs rám panasz de a gépezésből szerintem legalább 3-4 órára le kéne csökkenteni valaki tudna valami hasznos idő töltést ajánlani?
2013. ápr. 2. 17:19
1 2
 11/13 Márciuska ***** válasza:
Szerintem is keress valami hobbit magadnak. Kiindulhatsz abból is, hogy mi érdekel a neten. Sportolj, járj színházba, moziba, múzeumba, kézműves vásárra, gasztronómiai vagy zenei fesztiválokra. Ha nincs társad, indulj el egyedül! Nem olyan félelmetes. Egyedül is tudod jól érezni magad, és ha megragadsz egy helyen, ott már találni fogsz új barátokat. Sportból nemcsak a foci van, ezerféle dolgot kipróbálhatsz a sakktól kezdve az úszáson és a horgászáson át a teniszig vagy az ejtőernyőzésig bármi. Próbálkozhatsz barkácsolással, fával, fémmel, műszaki szereléssel, modellezéssel, makettezéssel. És én is ajánlom az olvasást! Ha egyszer megtalálod a műfajt, ami igazán tetszik, úgy rá fogsz kapni, hogy abba se bírod hagyni! Az egyik legjobb módszer! Tanulni is lehet könyvből is, nem rontja úgy a szemedet, mint a gép.
2013. ápr. 4. 14:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat tényleg sokat segítettek barkácsolás és az olvasás nagyon bejött már alig játszok videojátékokkal a hét második felében összesen 8 órát ültem gépnél ami már nagy előre haladás nálam de járok konditerembe is :)
2013. ápr. 7. 22:23
 13/13 anonim ***** válasza:
nah, az szuper! érezd jól magad! ;)
2013. ápr. 9. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!