Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet leszokni a túlzott...

Balogzsolt1 kérdése:

Hogy lehet leszokni a túlzott gépezéstől?

Figyelt kérdés
Sajnos függő vagyok 14-15 órákat gépezek naponta persze ennivalót meg ezeket megcsinálom de egyszerűen nem tudok leszokni a gépről barátnőm sosem volt még esélyem sem volt rá de igazából ezt magamnak köszönhettem abból 14-15 órából 2 órát a gépnél 4 tanuló vagyok tehát nincs rám panasz de a gépezésből szerintem legalább 3-4 órára le kéne csökkenteni valaki tudna valami hasznos idő töltést ajánlani?
2013. ápr. 2. 17:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
"abból 14-15 órából 2 órát gépnél tanulok" Csak ez lemaradt
2013. ápr. 2. 17:21
 2/13 Kinga Horváth válasza:
Az olvasás nekem segített.Próbáld ki, de lehet ,hogy ez nem segít
2013. ápr. 2. 17:35
 3/13 anonim ***** válasza:
akaraterő kérdése igazából, egyszer felállsz és nem csinálod
2013. ápr. 2. 17:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Előre leszögezed hogy 3 órát ülsz előtte, lehetőleg beszerzel egy stoppert. Amikor benyomod a gépet elindítod a stoppert, amikor eléri a 3. órát akkor kikapcsolod a gépet.
2013. ápr. 2. 17:45
 5/13 anonim ***** válasza:

Keress valami más hobbit is, ami kimozdít otthonról! Sportokat szereted?

Barátaid vannak? Ők segíthetnek, vagy ha ők is ilyenek, akkor elkezdhetnétek együtt valamit! :)

2013. ápr. 2. 18:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Sport a foci sajnos a barátaim nincsenek csak haverjaim őket meg nagyon nem csipázom mert drogoznak és folyamatosan isznak én meg nem szeretnék ebbe a világba kerülni
2013. ápr. 2. 20:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Addig amíg nem találsz más elfoglaltságot, tevékenységet amit a gépezés helyett tudsz csinálni addig felesleges.

Tehát annak pl. semmi értelme nem lenne, ha a gép elől beülsz mostantól a TV elé. Amúgy a számítógépen is rengeteg hasznos dolgot tudsz csinálni.

Menj sportolni, olvass, rajzolj, barátkozz stb..

A leszokás csak akkor fog menni, ha találsz valami más "hobbit", ez mellé még akaraterő és megleszel.

2013. ápr. 2. 20:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy (könnyebben lehetne tanácsot adni)?
2013. ápr. 2. 20:32
 9/13 A kérdező kommentje:
18 leszek 1 hónap múlva
2013. ápr. 2. 20:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Akkor ahogy írtam keress más elfoglaltságot.

Mivel töltöd az időt gépezés közben (játszol, szörfözöl a neten, facebook stb.)?

Először pl. azzal is kezdheted, hogy nekiállsz olyan dolgok után kutatni amik érdekelnek. Pl., ha elakarsz sportolni akkor utána keresel (tegyük fel téged érdekel a calisthenic, akkor utána keresel és nekikezdesz).

Fontos, hogy ne emészd magad a múlt miatt, semmi értelme (lehet, hogy közhely, de igaz).

2013. ápr. 2. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!