Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha beléphetnél az igazságosztó...

Ha beléphetnél az igazságosztó szerepébe mint egy filmben, kivel kezdenéd? (maffiózók, prostik, házasságtörők, bankárok)

Figyelt kérdés
csak mint egy filmben, ha főszereplő lennél, mint pl. a Testvérbosszú c. filmben. hogy írnád meg a forgatókönyvedet?
2013. ápr. 2. 13:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
ja és én nem ítélkezek senki felett azért mert megítélem a bűnt a másik emberben. Isten is ezt teszi. Az más kérdés, hogy ha már szó esett a Megváltóról, hogy ő meghalt a bűnösökért. de nem azért, hogy jóvan fiam, meghaltam érted, de nyugodtan folytasd a rablást, és pedofíliát, hanem azért, hogy utána az az ember megváltozzon. Te ugyan ember, mit tehetsz őértük, ha nem egyedül azt hogy elmondod neki ezt, és reménykedsz hogy talán valamitől jobb emberré válik? Még Jézusnak sem sikerül úgymond mindenkit jó emberré változtatni a halálával sem. Mert a megjavulás akár hit által is egy személyes döntés alapján történik. Elmondom a legnagyobb ítélkezők pont azok, akik jönnek ezekkel a nyálas dumákkal. Ajánlom olvasgasd még azt a Könyvet, ha már szóba hoztad. Ja am a Bibliára gondoltam. És az, hogy valakiben megítéljük a bűnt, nem egyenlő azzal, hogy el is ítéljük. Ha mindenki gondolkodása olyan lenne mint a tiéd, már nem lenne társadalom, mert az emberek kinyírták volna egymást. Szerinted mire jó az igazságszolgáltatás? Isten gonosz, mert megengedi, hogy az emberek egymás közül kirekeszthessék a bűnösöket, börtönbe zárhassák, esetleg kivégezhessék (ami koronként, vagy országonként változó)
2013. ápr. 2. 22:58
 22/24 anonim ***** válasza:

Hajj mindenki megőrült itt D:

B@sszátok meg pedig tök jó kérdés volt:/

2013. ápr. 3. 23:46
 23/24 A kérdező kommentje:
nem baj, attól még folytathatjátok, hogy kicsit elkanyarodtunk a témától :D
2013. ápr. 4. 19:28
 24/24 anonim válasza:

Azon kéne változtatni hogy ne legyenek az emberek egymással ennyire közömbösek...ott kellene elkezdeni a dolgot hogy az iskolákból semmitnemérő rendet teremteni nem tudó tanárokat páros lábbal kéne kirúgni az iskolákból...

Régen még ha a hülyegyerek nem figyelt órán akkor ment a tockos..ma meg hozzájuk nem lehet nyúlni mert akkor jönnek be a szülők és megverik a tanárt.

Nyilván a most felnőttek és dolgozók között is vannak maffiózók de nem tudom mi lesz a mostani generációval

2014. máj. 17. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!