Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Igazságosztó krapekok bejönnek a lányoknak?
mondok egy helyzetet. vernek egy hajléktalant a kis fültágítós köcsögök. ez a gyerek odamegy, és orrba-szájba rúgja őket.
vagy például összeesik egy ember, segít neki, és izomból leb*ssza azt a nénikét akár, akitől segítséget kért az összeeső ember, de a nyanyus tojt rá.
kirabolnak egy lányt az utcán, a gyerek fogja, utánaered a tolvajnak, és elkapja.
felemeli a hangját az igazságtalanság ellen, akárhol, akármilyen formában.
Én öntörvényű vagyok, elveim vannak. Ezek szerint az elvek szerint nem szabad önbíráskodni, felesleges a harcias hang, és nem félek megbírálni azokat, akik nem a véleményüket mondják el, hanem "prófétai" kinyilatkoztatásokat tesznek. Ezért sok esetben oda is írom a mondat végére, hogy "szerintem".
Eddig jobbára pozitív visszajelzéseket kaptam.
Az életben is így viselkedek, de Batman kenyerét azért nem venném el. Furdalásom lenne, ha miattam lenne koldus, és pocsékul is mutatna a Ferenciek Terén a telefonfülkében.
Mindennek van határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!