Immunissá váltam a félelemre?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy már tengernyi horrorfilmen és gyilkolós játékon vagyok túl és úgy érzem semmivel se lehet megijeszteni, ez mondjuk nem rosz csak érdekel, pl jöttem haza tesom felvette a sikoly maszkját és elém ugrott az ajtó mögött amikor bejöttem én meg csak néztem:D 17 vagyok
És pl a FEAR nevű játékot oda adtam oszt társamnak és nem merte végigvinni xD
2009. szept. 20. 10:13
1/6 anonim válasza:
kérdésedre csak egy másik kérdéssel tudok válaszolni, döntsd el te magad.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
2/6 anonim válasza:
Nem váltál immunissá. Egy valós és veszélyes élethelyzetben tutira, hogy beszarnál.
3/6 anonim válasza:
Majd'beszarsz, ha felnőtt korodba csöngetni fog a végrehajtó!
5/6 anonim válasza:
filmtől és játéktól már nem szarsz be :D ennyi..
én eddig nem néztem durva filmeket.. de aug. végén el kezdtem ilyeneket nézni.. megijedek tőlük.. de nem úgy h beszarok, csak megriadok 1-1 pillanatba.. de az se tart tovább 2 mp-nél..
6/6 anonim válasza:
éles helyzetben beparáznál játk <-->valóság 2 külömb dolog :D filmet is megtod egy idő után szokni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!