Szerintetek van okom a félelemre?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Körülbelül egy hete furcsa dolog történt velem,egyik este kint ültem a házunk előtt és a barátommal beszélgettem telefonon amikor hirtelen egy erős fény megvakított. Nagyon megijedtem mivel lámpa nem égett és hisztérikus sírógörcsöt kaptam és beszaladtam a szobába. A barátom azonal átjött és nálam aludt, de éjjel folytatódott az egész, felkeltem és kiabáltam segítségért, sírtam és síkítoztam, persze én ebből semmire sem emlékeztem reggel csak annyira hogy nagyon féltem. Azóta történt olyan is hogy pokert játszottunk négyen és kiosztottunk zsetonokat 4 főre. Egyikünk sem nyúlt hozzá, de mikor játszani akartunk már csak 3 fő zsetonja volt ott. Mikor újra kiosztottuk a zsetonokat, az egyikből eltűnt a piros színű. Mind a négyen láttuk és értetlenül álltunk előtte. Van olyan is hogy magától felkapcsolódik a lámpa. Egyik éjjel pedig arra ébredtem hogy valaki folytogat és annyira forró a keze hogy égeti a nyakam. Azóta az este óta olyan dolgok történnek velem amiket én is csak nehezen hiszek el, és nem értem hogy miért velem történnek. Valaki tud erre valamiféle magyarázatot adni?2009. szept. 2. 13:11
1/9 Giovanni válasza:
Állítólag ez "poltergeist jelenség" a kopogó szellem.van hozzá tartozód aki mostanság halt meg?erőszakos halállal vagy nem tudott elköszönni tőled elintézetlen ügye maradt. ilyenkor vannak vissza járások.Vagy hülyeségből nem "idéztetek szellemet"? és netán ott ragadt. [link] nézd meg. Ám lehet egy ház fel szentelés segít:)
2/9 Giovanni válasza:
Személy szerint a poltergeit-ben nem hiszek meg semmi olyanban ami természet feletti amíg a saját szememmel nem látom:D
3/9 anonim válasza:
Azért az már durva ha folytogat is..... jézusom.
5/9 anonim válasza:
én sem hiszek semmilyen természetfeletti dologban. Attól hogy valami megmagyarázhatatlan dolog történt, nem kell természetfelettinek minősíteni. És ezt most nem bunkón mondtam. :-)
6/9 A kérdező kommentje:
Eddig én sem nagyon hittem benne.Szellemet nem idéztünk és mostanában ismerősöm sem halt meg. Kb. 1 éve halt meg autóbalesetben egyik ismerősöm, vele nem álltunk közel egymáshoz. több mint 3 éve halt meg a rokonom és tőle nem tudtam elbúcsúzni. Akkor is előfordulhat kopogó szellem ha már ilyen rég történt?
2009. szept. 3. 11:36
7/9 anonim válasza:
hát szerintem okod nincs a félelemre... lehet csak álmodtál valamit és beképzeled a többit... de viszont én is félnék... nem kell ahhoz ok... néha csak magamtól este lefekvés előtt is félek... ok nélkül :D
8/9 anonim válasza:
Szerintem durva a fojtogatot úgy írni hogy "folytogat".
Bocsánat.
9/9 anonim válasza:
Szerintem menj pszichológushoz. Most ezt nem buknóságból írtam, mert elképzelhető, hogy valami tudatalatti probléma miatt az agyad játszadozik veled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!