Mi van velem? (19/F)

Figyelt kérdés
70 kg feleslegem van. Rossz tanuló vagyok. Nincsenek barátaim. Úgy érzem mint, ha üresben lennék. Nem tudom mit akarok, utálok mindent. Egyszerűen csak vagyok. 19 éves vagyok, most kellene érettségiznem, de egyszerűen nem megy. Nem megy a tanulás, semmit sem tudok, de nem igazgat. Üres vagyok. Egyszerűen nem akarok létezni. Nem tudom leírni, ezt az állapotot. Senkivel sem tudom megbeszélni.
2013. ápr. 1. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:

haver, megertelek. en is gyulolom magam. de tudod, megis talaltam egyetlen embert aki pont olyan mint en es imadom.

azert nincsenek barataid mert alabecsulod magad igaz? egyebkent mikor voltak utoljara? es most szerinted miert nem? ha azt feleled h a tulsulyod, nagyot tevedsz. csak nezz korul. higyj magadban egy kicsit. bar nekem se megy. de legalabb nem vagy egyedul. eroltesd a tanulast. sikerelmeny is kell.

2013. ápr. 1. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézz körbe.. mennyi túlsúlyos embernek van barátnője/barátja?

A válasz: rengetegnek

a hozzáállásodon kell változtatni. A humor mindent megold. Persze eleinte lehet úgy érzed, csak külsőleg mutatod magad boldognak, de az emberek majd gyűlnek köréd ha megnevetteted őket és tényleg boldog leszel. Ismerek olyat akinél ez a gondolkodásmód megváltoztatta az életét. Meg néha járj le kondizni :) nem csak a tested miatt, mert a szellemet is fejleszti!

2013. ápr. 1. 12:53
 3/4 dani900 ***** válasza:

"Senkivel sem tudom megbeszélni"

Magyarul kb 15 millió ember tud....

És van köztük, aki tud segíteni, csak energiát és időt kéne belefektetned, hogy keress ilyen személyeket, de pazarolhatod az erődet önsajnálatra is, a TE döntésed mit teszel.

2013. ápr. 1. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:

70 kg felesleg? Megkérdzehetem, hány kilo is vagy? Mert ha 70, akkor tök felesleges vagy?

Viccet félretéve: Ne dőlj be a jelen állapotodnak. Menj el sétálni! Menj ki a levegőre. A tobozmirigy, ha kevés fényt kap, melatonint termel, ami az apátia (rosszabb esetben depresszió) előfutára. Egyél sok vitamint, igyál sok folyadékot és ügyelj rá, hogy minden nap legyen székleted. Ha ezeket betartod, máris nagy lépést tettél előre, és lesz kedved továbblépni is.

Sok sikert!

2013. ápr. 3. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!