Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 15 éves lány vagyok, nem...

15 éves lány vagyok, nem tudok csacsogni, vihogni, pletykalni, mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés
Soha nem értettem azokat a lányokat ,akik minden hülyeségen,semmiségen vihognak,pletykálni sem tudok ,szeretek.Nem tudom,hogy ezért, vagy más miatt nincsenek barátaim,ez nagyon rosszul esik nekem.Én próbálok nyitni az emberek felé,de ők nem kíváncsiak rám,ezért egyre inkább bezárkózom ,pedig tudom,hogy nem kellene...Mindig azt érzem az osztálytársaimmal kapcsolatban,hogy lenéznek és gyűlölnek és nem tudom ,hogy ezt mivel érdemeltem ki.Félek,hogy soha nem lesznek barátaim és egyedül maradok a nagy világban.Nem tudom mit tegyek és mi lehet a baj velem ,de kérlek segítsetek!

2013. márc. 29. 16:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Miért baj ha normális vagy?
2013. márc. 29. 17:06
 2/11 anonim ***** válasza:

Veled nincs semmi

én is ilyen vagyok,voltam mindig is szerencsére az osztályomban volt pár emberke akik szintén olyanok voltam mint én így tudtam találni barátokat még ha csak 1-2 volt. Nem a mennyiség számít, hanem a minőség.

esetleg iratkozz be valamilyen szakkörre. járj el sportolni. más osztályokból is ismerkedhetsz. ha látod ,hogy van olyan lány aki a többiektől el van húzodva, egyedül ül , magában van menj oda hozzá és beszélgess vele. mert akkor több esélye van annak hogy az a lány is ugyanolyan mint te.

2013. márc. 29. 18:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez a helyzet, kigúnyolnak mert más vagyok mint ők, azt hiszik beképzelt vagyok, bár ez nem igaz, mindenbe amit csinálok belekötnek stb.

Régen ez roppantul frusztrált egy kicsit most is, de leszarom már az egészet, ha ilyenek akarnak lenni ilyenek lesznek. Nem hiszem, hogy meg kéne változnom, de neked sem! Nem lenne igazi barátod az aki csak azért lesz az, hogy őt utánozd! Lesznek igazi barátaid hidd el. Sztem amit te csinálsz az normális. De ha neked segít, akkor írj valamit, én is írok, és az segít megnyugodni. De az is segít ha keresel valamit, amiben jó vagy, akár náluk jobb (máris jobb ember vagy mondjuk, érettebb) eleinte gúnyolnak majd, ahogy most, de azért teszik mert irigyek. Ne keseredj el soha emiatt! Sok sikert! ;)

Én neked szurkolok!

15/L

2013. márc. 29. 18:49
 4/11 anonim ***** válasza:
26%

"más vagyok mint ők"

ez annyira tipikus kamasz mentalitás

2013. márc. 29. 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
#4 látszik, hogy te is az vagy... különben kibírtad volna. Egyébként lehet más, rengeteg visszamaradott tizenéves mászkál manapság, nem gondolod, hogy ők talán tényleg másak és értelmesebbek?
2013. márc. 29. 22:55
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Rég kinőttem már a kamaszkorból, de itt gyakorin mindig olyan kamaszokba botlok, akik másabbak mint az átlag. Érdekes.
2013. márc. 30. 10:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Velem is pont ez a helyzet.Ha van kedved beszélgetni írj!;)

13/L

2013. márc. 30. 16:05
 8/11 anonim válasza:

Szerintem nincs veled semmi baj. Egyszerűen csak nem vagy olyan mint ők. De ez nem feltétlenül probléma. Hidd el, egyszer biztos fogsz találni egy olyan barátot aki hasonló személyiségű. Pár éve én is úgy gondoltam, hogy soha nem lesznek barátaim, aztán rádöbbentem, hogy rengeteg olyan ember van mint én, akikkel hasonló a véleményem meg minden. :D

Egyébként én is ilyen vagyok, azzal a különbséggel, hogy a netes barátaim szerint én vagyok a legviccesebb és legkedvesebb ember akit ismernek.. ez nagyon fura, mert az osztálytársaim és a rokonaim tuti nem néznék ki belőlem, hogy tök sok ember ezt gondolja rólam.. :)

A kérdésre vissza térve, ha van kedved írj üzenetet. Szívesen beszélgetnék veled, biztos kedves lány lehetsz. :)

2013. ápr. 3. 00:11
 9/11 anonim válasza:
Nekem teljesen szimpatikus vagy. Én is hasonló helyzetben vagyok, egyedül érzem magam, ha gondolod írj privit. 14/L (Fejér megye)
2013. ápr. 3. 22:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak 18 éves fiúként. Végzős vagyok és sajna ez a 4 közép iskolai évem katasztrófa volt. Alig várom, hogy túl legyek rajta és elfelejtsem őket egy életre.
2013. ápr. 13. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!